Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Strie a tetování

Od: rybarska odpovědí: 4 změna:
Zdravím, zeptala bych se, když máte strie na stehnech a boku, je možnost dát si nějaké tetování v barvě pleti aby nebyly vidět? Děkuji.. Na internetu nemůžu nic najít, možná špatně hledám.
Se strie mi a jizvami jsem už dlouho bojovala, žádám nic mi nedoporučujte, o všem vím a jsem zoufalá, pokud nemáte odpověď na mnou položenou otázku ohledně tetování tak prosím ani nepište, děkuji za pochopení a přeji hezký den :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Myslím že barva pleti není úplně stálá. Pokud uvažuješ o tetování, tak ho přiznej. Vkusné, barevné, sexy. Proč ne?

72mona3*
hodnocení

1x
Kdysi jsem četla knihu, kdy dívka měla od narození na obličeji výraznou skvrnu (asi půl obličeje). A někdo jí pomohl tak, že ji tetoval barvou, jakou měla její normální pokožka. Považovala jsem to za výmysl. Ale asi toto máte na mysli, že?
V této souvislosti jsem našla zmínku o \"léčbě\" vitiliga (bílé skvrny) : Bílá ložiska se dají zamaskovat pomocí vhodně zvoleného makeupu či samoopalovacími krémy. Možná je i tetováž vitiliga (tj. vpravení pigmentů pomocí tetovací jehly)... Takže možné to asi je, ale jestli se to i praktikuje u strií... *nevi* Mona
iv®
Davam bod, presne takto to funguje, do jizev se vpravuje pigment pomoci jehly, jizvy ale nezmizi uplne, jsou tam stale, jen se "vybarvi" barvou pleti...jen nevim zda se toto pouziva na strie...bude to asi dost nakladne.

slzicka*
hodnocení

1x

To takto maskovat nepůjde, to by spíše fungoval make-up. Barva kůže se mění, doporučuji ti se neopalovat, při opálení jdou strie více vidět, také to vysušuje kůži, takže strie jsou hlubší. Dá se to laserem, ale je to moc drahé omlazeni.cz/...

Asi tě to hodně trápí, ale hledej na sobě raději to hezké :) To co nám ženám na sobě vadí, to mnohdy chlap vůbec nevidí :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]