Nejste přihlášen/a.
Jak udělat marcipán,aby neztvrdl mléko kondensované bílek a cukr,,,,, mi to ztvrdne úplně
No tak především do pravého marcipánu patří pouze mandle, cukr a bílek - nic víc. Pokud to má být falešná hmota, tak sušené mléko, cukr, pár kapek oleje, mandlové aroma a přidejte med.
A doplním tigru, ještě také voda. Rozhodně tam nepatří kondenzované mléko, ale sušené polotučné a ostatní jmenované ingredience, včetně medu. A není to nic moc. Není nad pravý marcipán z mandlí, protože tohle je taková šíleně sladká hmota, ochucená aromatem, což je umělé a nemůže se toho tam dát hodně, pak to má tu pachuť "uměliny". Prostě to tam je cítit. Nakonec je na netu velká spousta receptů na falešný marcipán i pravý. Já ten falešný vyzkoušela, ale nadšená jsem nebyla. Ne, že by mi to ztvrdlo, ale prostě to nebylo ono.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.