Nejste přihlášen/a.
kamarádka mě poučila,že si ji mám dělat do zásoby a mít v dóze v lednici
Kupuji smaženou cibulku ve Vietnamských obchodech. Je to taková jejich specialita, ale neznám postup a rozhodně to nepůjde vyrobit doma. Ale je opravdu velice dobrá, má takovou oříškovou chuť a vydrží dlouho chřupavá. Vlastně pořád, dovaď ji nespotřebujete. Tuhle dávám do skleněné dózy, nebo velké sklenice se šroubováním a je normálně mimo lednici, vlhko jí nesvědčí. Tou se ale sypou už hotové pokrmy, nepoužívá se jako normální smažená cibulka-cibule. Tak jestli kamarádka třeba nechtěla udělat něco podobného. Také jsem to zkusila, a smažila ve friťáku, ale nebylo to ono. Takže normální cibuli smažit čerstvou, když je potřeba.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.