Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,prosím o radu- naložil jsem šípkové víno dle receptu a bohužel nekvasí, je v pokojové teplotě,děkuji za odp.
Zdravím.Nemáte evidentně dostatek cukru.Přidejte jej a popř.i vinné kvasinky.Mělo by se to rozjet
Radu na kvašení šípků sice nemám, ale zrovna včera jsem četl toto, což mne samotného překvapilo a proto si to nenechám pro sebe, ačkoliv nevím, jaká je přesná pravda. Proto to prosím tolerujte, popř.o tom přemýšlejte či na webu hledejte a pak kvas zakládejte.. Myslím však, že něco pravdy na tom je.. - viz diskuse na dámě o tom, že víno bez vyndání pecek resp. zrníček, je jedovaté
Doplním mou původní informaci, že šípkové víno může být jedovaté a že by se měly odstraňovat zrníčka - na stránkách
ecmost.cz/... toto bylo popřeno, šípky u nás jedovaté prý nejsou.. Takže se omlouvám, ale na jiném webu toto bylo jasně uvedeno.., děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.