Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Povidla zředit

Od: zavinac® odpovědí: 9 změna:

Zdravím,mám doma povidla a byly v ledničce a jsou tvrdá,nevíte jak je zředit aby se daly namazat? díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iv®
hodnocení

0x
Rozredit rumem... Pro náplně do koláčů či buchty. A na chleba k mazání nejlépe trochou šťávy... Nejlepší je malinová
hodnocení

Já to chci na buchty ,,tak trochu rumu díky

lidus*
hodnocení

0x

Nemusí to být nutně rum, stačí voda a trocha cukru. Nařeďte jen množství co spotřebujete. Dobře uvařená povidla vydrží několik let, naředěná ráda plesniví.

hodnocení

to je na jeden plech chci to smíchat s mákem

hodnocení

0x

Já vždycky odhrábnu nožem a lžící kus, do hrnku, tolik kolik potřebuji, dokápnu horkou vodu a rozkvedlám vidličkou.

hodnocení

0x

Pokud jsou hodně tvrdá - seschlá, tak pomalu na mírném ohni rozvařit a vodu přidávat po částech, aby jí nebylo moc. Studená voda nepomůže. Rum se přidá až na konec, při delším vaření aroma vyprchá.

hodnocení

Jo jsou vyschlá z ledničky,,,

Proč rum? Pochybuji že by v nich byl rum.

hodnocení

suzy,,tak jsem tam nalila rum a šlo to ,,díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]