Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Zase jsem brala antibiotika a mám pocit že začínám mít dole svědění, jako při kvasinkách. Minule jsem v lékárně dostala zaváděcí talblety. Koupila bych si je zas, ale musí se využívat všechny dříve než přijde menstruace. A já bych to měla dostat (už včera, ale opožduje se). Taky jsem zkoušela krém, ale ten neúčinkoval (ani nezmírnil svědění) a navíc jsem po něm měla vyrážku po celém těle (takže asi alergická reakce). Co tedy můžu dělat? Jistě víte jak je to nepříjemná věc.
0x
Pokud berete často antibiotika, je třeba s tím něco udělat. Taky mě to trápilo, angína i 5x do roka. Pak konečně doktorka nasadila lyzáty bakterií, ty jsou i volně prodejné. A já jsem konečně bez obtíží, za půl roku jsem měla 2x rýmu, což je u mě skoro zázrak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.