Nejste přihlášen/a.
Nepíšete jak dlouho už problém máte to je podstatné? Brusinky ANO ale jako prevence,dolečení nebo slaboučký začínající zánět.To samé platí o čajíčkách.Poud se trápíte už dlouho musíte jen k lékaři a bohužel ATB.A po přeléčení už si dávat pozor a opatrovat se..To je prostor pro brusinky a čajíčky atd
Nepíšete, jestli močení je bolestivé. Je? Možná, že chodíte jen velmi často, ale zánět to není. Jestli se jedná o bolestivé čurání, to lékař řeší antibiotiky.Každopádně, pije se hodně proto, aby se často močový měchýř naplňoval a vyprazdňoval a bakterie neměly čas se namnožit. V každé sámošce dostanete koupit čaj s brusinkami. Návod na krabičce je velmi dobrý a čaj je účinný. Ikdyž se o zánět nejedná.
Nejlepší tip (krom brusinek, kopřivy a teplých čajů) je též cukr zvaný manóza. Na Západě se na léčbu zánětů močových cest používá už léta, u nás teprve odnedávna :{> nefdesante.cz/...
Dobrý den,asi před 3 měsíci jsem měla jak píšete zánět močového měcháře s toho jsem se dostala . A v poslední době jsem byla u doktorky a ta mi jen řekla ,že mám hustou moč a že je to stoho ,že málo piju .A řekla mi at se teple oblékám .
Potvrzuji! Manoza je absolutně nejúčinnější. Kupte si v lékárně brusinky s manosou nebo samotnou manosu. A doporučuji to mít v domácí lékárničce neustále. Ve větších městech je Kaufland, v Kauflandu je lékárna Dr. Max. Zajděte (zajeďte) si tam ihned. Prodává se to bez receptu. Ale pít musíte samozřejmě také hodně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.