Nejste přihlášen/a.
Dobrý den je mi 13 let a měřím 162 cm a vážím 65kg mám nadváhu prosím poraďte mi jak mám držet dietu (né nějakou drastickou) chtěl bych zhubnout alespoň o 10 kg jak toho mám docílit prosím napiště mi nějaký jídelníček za tři měsíce jdu na preventivku a budou mě měřit a vážit chci vážit alespoň 55 kg děkuji za odpovědi chci zhubnout 10 kg co nejdřív.
Dieta není řešení. Pokud chceš nějaké to kilčo shodit a udržet si pak váhu, musíš změnit své stravovací návyky. Jíst pravidelně vícekrát denně v malých porcích, nepít sladké nápoje, přidat pohyb. Stačí pravidelná svižná chůze například. Pokud budeš držet dietu a zhubneš, jakmile se vrátíš pak ke svému starému stravování, nabereš kila zpět dvojnásobně. Na to si dej pozor!
Omez sladké jídla a nápoje, nejez smažené, jez hodně ovoce a zeleniny.
Napiš příklad svého jídelníčku a ten pak opravíme.
Děláš nějaký sport? Jestli ne, tak nějak začni sportovat - hraj fotbal, florbal, basket, jezdi na kole, bruslích, choď do bazénu...
Já většinou jím to co doma rodiče uvaří např kuře atd... já tatkovi říkám že by mi měl vařit jinou a zdravější stravu ale on říká že nejsem tlustý a že toto je zdravé většinou piji nejhorší věc a tou je coca cola jo a ještě něco já chodím tak dvakrát za den ven ze sestrou a řekl jsem si že budu chodit víckrát ven a budu jíst vařené maso a brambory žádné sladkosti jen čistou vodu černé pečivo je to tak dobře?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.