Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po ránu každý vlas jinam-čím je uhladit?

Od: rakave* odpovědí: 4 změna:

Mám hodně jemné,krátké a vlnité vlasy a když ráno vztanu trčí každý vlas jinam :) Do teď jsem si ráno dávala na pokožku hlavy vlasovou vodu Luna,udělala jsem si masáž.Tím se vlasy navlhčily a učesáním se hezky uhladily.Teď ale pozoruji,že mám pokožku i vlasy suché,ulamují se mi konečky a pokožka hlavy svědí.Může to způsobovat vlasová voda? Přece jen obsahuje alkohol. Pokud máte některá po ránu stejný rozcuch čím si vlasy uhlazujete aby každý netrčel jinam?Díky za rady.

doplněno 31.12.15 09:58:

Díky všem za rady.Já vlasy nefénují ani nežehlím takže teplem rovnat vlasy nebudu.Jak jsem napsala mám je velmi jemné takže ani přípravky z olejem nepřipadají v úvahu,plihnou mi po nich vlasy.Pár dní co jsem vlasovou vodu s alkoholem vysadila jsou vlasy v mnohém lepším stavu.Prostě bych potřebovala něco lehkého čím ráno vlasy namočím a hřebenem učešu a uhladím.Prozatím jsem to pár dnu řešila tak,že ráno vlasy osprchuji bez šamponu,vytřu ručníkem a nechám uschnout :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ivik*
hodnocení

0x

Někdy se také sama sebe po ránu leknu,tak mám vyzkoušeno, že vlasy profouknu fénem do směru, kam potřebuju,teplý vzduch pomůže vlasy vrátit tam kam mají směřovat :)

hodnocení

0x

Vyzkoušejte vosk na vlasy.

Ted začal být oblíbený olej na vlasy-stačí stříknout jednou do dlaně a obě dlaně o sebe parkrát zamnout a pak dlaněmi přenést na vlasy.Jsou pak uhlazené,lesklé a jestli máte suché vlasy,tak by to pro vás mohlo být to pravé.Třeba od Nuxe,ale vyrábí ho i jiné značky.

hodnocení

0x

Těch rad a způsobů bude hodně. Ale každopádně se vyhněte všemu, v čem je alkohol. Ten vysušuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]