Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lišky ve slaném nálevu

Od: vcelka odpovědí: 5 změna:

Lišky ve slaném nálevu z Penny marketu otevřené před týdnem z ledničky jsou bezpečné nebo nikoliv.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jsou to houby, liška je navíc obtížně stravitelná. Nejedl bych to už. Nestojí to za nevolnost... *stop*

hodnocení

0x
V žádném případě je nejezte.
Jsou vysoce toxické !
vcelka
hodnocení

To myslíte vážně? To jsem nikdy neslyšela,že by byly lišky-kuřátka toxické houby.Pokud ve stavu,jak jsem je měla,tak už je pozdě.To mám jít do špitálu?

Pardón,příliš to přeháním *hi*
Ale houby,které se mně válí týden v lednici otevřené,bych zcela jistě nejedla !
Navíc lišky,které jsou opravdu velmi těžké,jak zde již od kolegy zaznělo.
----
Nedávno jsem vyhodila cca pět sklenic zavařených hub.
Byly staré asi čtyři roky...
Jj,sice zavařené,ale stejně nevěřím.
vcelka
hodnocení

Jste mě polekala volala jsem rodině a naštěstí se zastavila kamarádka houbařka,tak jsem řekla,že jsem z nich udělala jen základ pod těstoviny z anglické,česneku asi 6 7-ti lišek a mraženého hrášku,takže jsem toho moc nesnědla.Doufám,že přežuju noc,protože houby reagují po několika hodinách.Houbičky v nálevu týden není povalování se po ledničce ...vše se nespotřebuje naráz,takže tak asi ...Zbytek jsem vyhodila a mám pokoj od hub.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]