Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvalita vlasů

Od: klaudie* odpovědí: 4 změna:

Ahoj,nevíte někdo co pomáhá na rychljsi růst vlasu a celkové vyživení, lepší kvalitu apod.?:) není třeba nějaké jídlo,tabletky,olejicky,které vám pomohly?:) dekuji moc za odpovědi,krásný večer

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Moje kadeřnice mi doporučila BIOSIL( lékárna), po kterém se mi kvalita vlasů zlepšila,potvrdila mi to i ona Nesmím opomenout ani důvod finanční,stojí cca 65,-Kč a je stejně účinný jako drahé přípravky k těmto účelům. A vlasy mi zřejmě taky rychleji rostou, protože ke kadeřnici chodím kvůli stříhání častěji.Samozřejmě se přípravek projevil až po delším užívání, a beru jej prakticky stále. Asi už vám popřeji krásnou noc.;)

doplněno 29.12.15 00:35:

cca po dvou měsících užívání se mě kadeřnice zeptala, jestli jsem nezměnila vlasovou kosmetiku, nebo jestli něco užívám, že pozoruje zlepšení mých vlasů.Já jsem ji totiž o tom, že užívám BIOSIL, vůbec neřekla až teprve po jejím dotazu.A teď už dobrou noc;)

klaudie*
hodnocení

Děkuji mockrat za odpověď a nevíte náhodou za hak dlouho tabletky začaly ucinkovat?:) abych věděla kdy uz třeba sledovat změny:)

hodnocení

0x

Když mi začaly padat vlasy, zašla jsem ke kožnímu. Ten pravil, že nikdy nedoporučuje potravinové doplňky, s vyjímkou Viadermu. Ať si ho koupím, že je v něm všechno, co je potřeba pro vlasy a nehty. klubzdravi.cz/...

Opravdu se mi vlasy a nehty úžasně zlepšily. Ty nehty, ty byly poznat až zadlouho, až odrostly. Vlasy začaly růst velmi rychle a byly velmi kvalitní. *plac*No, ale co z toho, když stejně padaly a nové nerostly. Nerostou. Je to věkem a hormony. *plac*

luha*
hodnocení

0x

MSM zevně 10% roztok, vnitřně 1g - 2 krát denně. 4fitness.cz/...

Podrobnější indikace jsou uvedeny na netu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]