Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem bisexualka?

Od: aneta17 odpovědí: 13 změna:
Ahoj, mám přítele, s kterým se ale často hadam..
Poslední dobou se mi začala líbit kamarádka, představuju si jaké by to bylo se s ní líbat atd. (Však víte)
PS,: nezapomeňte mi nadávat atd.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, to takto nikdo neví. Jste zřejmě mladá a budete experimentovat a hledat. Také je rozdíl mezi touhou a realizací představ. Zdravím!

doplněno 26.12.15 00:21:

aneta17 - tak to gratuluji k narozeninám. Myslel jsem to tak, že představa a fantazie může být, ale nemusí se realizovat (nebo to nejde realizovat). Pokud Vás nelákají ženy obecně, tak zřejmě bisexuálka nejste.

aneta17
hodnocení

Realizaci představ? Ona ani neví že se mi líbí a nejspíš je hetero, nebo nevím jestli je ona bisexualka :(
Jo a bude mi 19 zítra ..
aneta17
hodnocení

Děkuji :)
No to právě nevím určitě.. Sem tam se mi nějaká holka líbí. Když nějakou vidím tak si říkám "ta je hezká, stejně bych u ní neměla šanci", atd. Stejně tak si to říkám u kluků..

nop
hodnocení

1x

Počbychom ti nadávali. Kolik ti je let - to je dost podstatné, i to, kolik jsi měla doposud sex. partnerů.

aneta17
hodnocení

Zítra mi bude 19 let. Sex. partnera jenom jednoho.. Ve 14 letech jsem měla přítele,ale to byla ještě taková dětská láska, která trvala asi rok.

hodnocení

1x

Jo asi seš bisexuálka, ale různý nezvyklý představy má občas každý, ženský zvlášť, tak si z toho nic nedělej.

hodnocení

0x

No bóže, tak jseš Bi. On se svět nezboří, a ty si alespoň můžeš pořádně užívat života, a nakonec si vybrat jestli ti je líp s klukem nebo holkou.

aneta17
hodnocení

No to jo, ale bojím se to někomu říct, komukoli..

hm*
hodnocení

0x

Ženský jsou prý skoro všechny (aspoň částečně) BI, jsem kdysi někde četl. Takže jsi zřejmě normální.

doplněno 26.12.15 19:39:

Pro missdance: Nevím, kde to bylo, ale určitě to nebylo před dvěma týdny, ale před několika lety.

missdance

Taky jsem to viděla - na Novinkách před dvěma týdny, že prý 75 % žen je víceméně lehce bi, ale já bych řekla, že se ta americká studie musí brát poněkud jinak, neboť takto by to bylo "vytržené z kontextu". :)

aneta17
hodnocení

A jak to mám případně říct kamarádce že jsem BI nebo že se mi líbí?

Pokud už to chcete kamarádce říci, nejdříve si zjistěte, co si myslí o takových lidech. Zda se jí líbí jenom kluci, nebo se jí i někdy stává, že se jí zalíbí i žena atd. Prostě kamarádský rozhovor na toto téma nadhoďte. Pokud zjistíte, že není šance na to, abyste se jí líbila i Vy pak si své podezření, že jste bisex. nechte pro sebe. A přeji Vám vše nejlepší k zítřejším narozeninám!

jenda2*
hodnocení

0x

Tak běžte do toho a uvidíte. Na tom není nic špatného.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]