Nejste přihlášen/a.
Poslední dobou se mi začala líbit kamarádka, představuju si jaké by to bylo se s ní líbat atd. (Však víte)
PS,: nezapomeňte mi nadávat atd.
2x
Dobrý den, to takto nikdo neví. Jste zřejmě mladá a budete experimentovat a hledat. Také je rozdíl mezi touhou a realizací představ. Zdravím!
doplněno 26.12.15 00:21:aneta17 - tak to gratuluji k narozeninám. Myslel jsem to tak, že představa a fantazie může být, ale nemusí se realizovat (nebo to nejde realizovat). Pokud Vás nelákají ženy obecně, tak zřejmě bisexuálka nejste.
Jo a bude mi 19 zítra ..
0x
Ženský jsou prý skoro všechny (aspoň částečně) BI, jsem kdysi někde četl. Takže jsi zřejmě normální.
doplněno 26.12.15 19:39:
Pro missdance: Nevím, kde to bylo, ale určitě to nebylo před dvěma týdny, ale před několika lety.
Taky jsem to viděla - na Novinkách před dvěma týdny, že prý 75 % žen je víceméně lehce bi, ale já bych řekla, že se ta americká studie musí brát poněkud jinak, neboť takto by to bylo "vytržené z kontextu". ![]()
Pokud už to chcete kamarádce říci, nejdříve si zjistěte, co si myslí o takových lidech. Zda se jí líbí jenom kluci, nebo se jí i někdy stává, že se jí zalíbí i žena atd. Prostě kamarádský rozhovor na toto téma nadhoďte. Pokud zjistíte, že není šance na to, abyste se jí líbila i Vy pak si své podezření, že jste bisex. nechte pro sebe. A přeji Vám vše nejlepší k zítřejším narozeninám!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.