Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, to takto nikdo neví. Jste zřejmě mladá a budete experimentovat a hledat. Také je rozdíl mezi touhou a realizací představ. Zdravím!
doplněno 26.12.15 00:21:aneta17 - tak to gratuluji k narozeninám. Myslel jsem to tak, že představa a fantazie může být, ale nemusí se realizovat (nebo to nejde realizovat). Pokud Vás nelákají ženy obecně, tak zřejmě bisexuálka nejste.
Ženský jsou prý skoro všechny (aspoň částečně) BI, jsem kdysi někde četl. Takže jsi zřejmě normální.
Pro missdance: Nevím, kde to bylo, ale určitě to nebylo před dvěma týdny, ale před několika lety.
Taky jsem to viděla - na Novinkách před dvěma týdny, že prý 75 % žen je víceméně lehce bi, ale já bych řekla, že se ta americká studie musí brát poněkud jinak, neboť takto by to bylo "vytržené z kontextu".
Pokud už to chcete kamarádce říci, nejdříve si zjistěte, co si myslí o takových lidech. Zda se jí líbí jenom kluci, nebo se jí i někdy stává, že se jí zalíbí i žena atd. Prostě kamarádský rozhovor na toto téma nadhoďte. Pokud zjistíte, že není šance na to, abyste se jí líbila i Vy pak si své podezření, že jste bisex. nechte pro sebe. A přeji Vám vše nejlepší k zítřejším narozeninám!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.