Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Akryl se odloupává

Od: lenecka* odpovědí: 2 změna:

Moc bych potřebovala nějakou dobrou radu...dělám nehty už asi přes rok,vše je super,práce mě baví,mám ale jednu zákaznici,které nehty odmítají materiál,jak akryl,tak i gel,nehty drží v pořádku,ale u lůžka se po necelých dvou týdnech začne akryl odloupávat,odchlipávat,dávám na to,co se dá,od primeru...poté jiné přípravky pro lepší přilnutí akrylu,ale zákaznice musí chodit co 2týdny na doplnění. U žádné zákaznice nemám tento problém,kočky chodí doplňovat jednou měsíčně,někdy i po delší době. Musím říct,že se pokaždé zapotím. Asi jde o zvyk,snad se to časem spraví,paní chodí na nehty asi 3měsíce,je spokojená,jen musíme ještě nějak docílit toho,aby nehtíky tak ,,neodpuzovaly" materiál.Moc děkuji všem za odpověď a případný nápad co by se ještě dalo vyzkoušet

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

chabr*
hodnocení

2x

Ahoj,myslím že nebude problém v tvé práci ale zkusil bych tu dotyčnou jestli není nějak nemocná,to s tím hodně souvisí.Joo nehty jsou oknem do zdraví*placni*

lenecka*
hodnocení

napadlo mě to,ale bohužel nejsem lákař*nevi*tak ji pro začátek doporučím vitamínky,vlasy i pleť má zdravou,tedy na první pohled,tak ji dop.hořčík,zinek,selen...tím nic nezkazí. Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]