Nejste přihlášen/a.
ja nevim ja mam mame rict o menstruaci.. to nejde,, ja se tak strasne bojim , achjooo, co mam delat? a taky mi poradte: stydim si sama koupit tamponky , co na to rekne prodavacka
Prodavačka na to neřekne vůbec nic. Koupíš si je, dáš do košíku a prodavačka Ti je namarkuje u kasy. Dáš do tašky a je hotovo. S mámou si sedni a řekni jí, že už je z Tebe ženská. Ona to pochopí a určitě bude ráda, že ses jí s tak důležitou událostí svěřila. Věř mi, máma si to zaslouží a stydět se vůbec nemusíš. Však i ona to před lety řešila se svoji mámou.
Přestat si z rádců dělat šoufky.
pkd to je pravda,že jsi taková...tak řešit normálněnikdo na to nic neřekne-je to jako jít koupit panapr nebop toal.mýdlo či v sámošce rohlík-tak nikde nikdo na nokoho nekouká co kupuje..Ale pokud už to opravdu řešíš až to přišlo tak stejně již mini máma o tom vím a navíc již je pozdě!
PS na nákupu vložek není nic špatného ,já jako kluk v deseti v nouzi je byl mamce koupit!
Tak slečna buď žije na samotě u lesa nebo si dělá srandu.
Dneska pokladní nemají čas hledět co kdo kupuje.Jedou tak rychle,že nestačím dávat do tašek.Takže nikdo na to nic neřekne,buď si jistá.Já musela pro ty svoje první vložky do trafiky(kde bylo i smíšené zboží)a říct si o ně drbně trafikantce a protože matka byla už tenkrát skoro 60-tnice,nesměla jsem používat tampony.Prý ,aby mi tam někde nezůstalBýt dnes ve tvé kůži tak si pískám.Internet plný informací,videi...a obchody se samoobslužnými pokladnami.V podstatě rodiče nepotřebuješ
a říct bys to hlavně měla své doktorce,pro tu je to důležitý údaj.
Ve výchově u vás se stala chybička. Mamka Ti měla včas všechno citlivě vysvětlit, abys věděla, co Tě čeká. Jak se chovat, udržovat čistotu, hygienu...atd. Se mnou si takhle jednou večer sedla mamka na gauč, vzala mě kolem ramen a vypravovaly jsme si. "O TOM". Já se občas i ptala, ona vysvětlovala. Citlivě, vhodně volenými slovy. A tak jsem pak nebyla překvapená.
Dneska se toho hodně dozvíš od odstatních děvčat, nebo z internetu, který za mého mládí nebyl. Přesto Tvoje mamka něco zanedbala. Kdyby nic jiného, vzpomínám, že to byl pěkný důvěrný večer, měly jsme k sobě tak nějak blíž.
Hygienické potřeby koupíš v drogerii stejně, jako třeba mucholapku, nebo prášek na praní.Není to žádná ostuda, potřebuje to takřka každá žena někdy od 13 do 50 let. Jistě se nestydíš koupit toaletní papír. /Jéžišmarjá a on je na zadek! Co si ta prodavačka o mně pomyslí!/
A tak se mamce svěř a dojdi si koupit, co potřebuješ. Je to úplně normální, patří to k životu a není důvod se stydět. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.