Nejste přihlášen/a.
Zdravím, nějaký vegetarián, salát mám udělaný, nevím co k němu. chci překvapit přítelkyni, oba jsme vegetariáni, loni jsme měli sojové řízky, přijde mi blbé chystat to samé, něco co se hodí k salátu, předem děkuju za tipy
bud jakakoli planejsi zelenina obalena v testicku Tempura (hladka mouka, kapka sojovky,treba chilli, voda a jen malilinky dil (1/6-1/8 Solamylu na mouku) do mrazaku s tim a zeleninu obalenou v tom ledovem testicku hodit do oleje, konzistence jak na palacinky) a osmazene do zlatova.
A nebo strouhanka a na tom struhadle na jabka (prorazeny plech do krize) nastrouhejte malicko tvrdeho 30% syra, jen aby ta strouhanka po promichani byla lehce nadychana tim syrem, budou to takove jemnounke hoblinky. Takto jsem vyrobil rizky z tenkych platku brambor a ten syr te plane brambore v trojobalu dodal chut. Smazit pomalu, nebo proste akorat Ale na vasem miste bych oboji prvni vyzkousel nanecisto, resp kazdou zdejsi radu.
Asi se to k salátu moc nehodí, ale my máme kapustové karbanátky. Druhá možnost jsou květákové placičky. S obalovaným květákem by to ale možná bylo lepší?
Trochu jste mě přinutil se nad tím menu zamyslet. Já, protože úplný vegetarián nejsem a občas si dám i kuřecí šunku, na ty Vánoce jeden kuřecí řízek přežiju, takže jsem to zatím nemusela řešit. Ale když řeším, tak mě dál napadá obalovaná brokolice (nebo jen vařená s nějakým dipem) a taky jsem nedávno měla z veg. restaurace bramborový salát s výbornými zeleninovými karbanátky, fakt mňamka.
Není zač a dobrou chuť
Ano i někdo, kdo nepapá zvířátka se může chutně najíst, vegetariánské restaurace jsou toho příkladem, mají moc dobré jídlo, jednou jsem tam měl něco, taky takové placičky, bylo to sakra dobré, ale nevím co to bylo, uvnitř byla dužina, něco jako rýže nebo vločky, nevím co to bylo, ale dodnes to hledám
co smažené žampiony - nebo cibulové kroužky?
např. recepty.cz/...
usmažit v trojobalu (k bramborovému salátu) můžete prakticky cokoliv. Ještě se mi docela líbí toto :
Dobrý den, já si dělám Hermelín, nebo eidem - sýr - jen pozor na syřidla :/ (nějaké značky je používají, nějaké ne..)
doplním - osmažit hezky do zlatova, a těsně před jídlem na 10- 15- 20 vteřin do mikrovlnky..(podle intenzity)
krásně uvnitř změknou - tedy pokud to tak máte rádi, já to zbožňuji
Vegetarian nejsem, ale jsem pro vše vyzkoušet z bezmasé kuchyně. Mě tedy velmi chutná maso Robi. Nebo obalit jako řízek tofu, tempeh, nebo obalit sýrový špíz, směs Hraška znáte? Udělat takové malé placičky a obalit jako řízek. Vynikající je obalovaný celer. Ale musíte ho předem uvařit v osolené vodě a nakrájet na tenší plátky. Potom jsou dobré obalované krokety špenátové, bramborové, vajíčkové. O špenátových rizoletkách nechci moc psát, protože sice jsou pracné, ale potom jsou k sežrání, že i ten bramborový salát zůstane stranou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.