Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bělení zubů doma?

Od: janca123 odpovědí: 7 změna:
Hezky večer všem:) chci se zeptat a poradit se. Chtěla bych si vybelit zuby (doma) a nevim jak,nemáte někdo nějaké zkušenosti s domácím bělením zubů?:) četla jsem o citrónu a jedlé sodě,ale tahle kombinace nezní moc dobře už jen kvůli sklovine.. Nechci si nijak poškodit zuby,ale ani bělicí pasty napomáhají.. Díky moc za všechny rady:)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Hezký večer.
Domácí bělení je k ničemu.
Soda i citrón ničí sklovinu,to ví každý.
Zajděte k zubaři.V prvé řadě je nutné pravidelně odstraňovat zubní kámen.
Pokud ho máte,zuby budou stále žluté.
Také je důležité,aby zuby byly v pořádku,bez kazů a s dobrými plombami.

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, podívejte se na podobný dotaz a rady tam již napsané. Zdravím!

poradte.cz/...

hodnocení

0x
Doma je to opravdu tak na zniceni skloviny. Neni lepsi jednou za cas zajit k dentalni hygiene? Je to sice palka, ale nez mit znicene zuby... Taky je otazka proc potrebujete zuby belit (pricina)

hodnocení

0x

Nemusíš si zrovna ničit sklovinu, jak je uvedeno dole, je i přírodní cesta, kup si kokosový olej v kelímku v Droxi, je tuhý, každý večer po vyčistění zubů si bho dej rochu na kartáček a přejeď si zuby, uvidíš brzo zlepšení. A mimochodem ten kelímeki když stojí něco okolo 150 Kč, můžeš používat na všechno možné, na zábal vlasů ,před mytím, na ošetření pokožky, ale i do jídla.

hodnocení

0x
Tak zaručených receptů jsou na netu spousty. Zuby má člověk jen jedny...
tomas11*

kruciš - já už mám třetí , asi jsem mimozemšťan.*smich*

joudic*
hodnocení

0x

ja vam to reknu a vy si znicite sklovinu :) Zuby si belim ve dvou krocich, jednak vetsinou pouzivam nejakou pastu s belicimi ucinky, a jinak belim hodne sporadicky: parkrat rocne posypu pastu na kartacku sodou, dam kratke cisteni vsude, pak jeste napeneny kartacek posypu soli (mam rad jak to oplachne sliznice), zas chvilku cistim a vyplachnu. Pak si namicham 3% roztok peroxidu, mozna jeste min %, protoze nakonec prileju do roztoku trosku Listerinu. Asi 10-30 sekund poradne proplachuju nez se objevi prvni krev a vyplachuju... pusa jak klicka a zuby jak z casaku :) Navic bych rekl, ze pozitivni vedlejsi efekt sody, je objeveni utajeneho kazu diky neprijemnemu pocitu pri reakci sody s kazem.

Uz to delam leta a mam pekne "voskove" zuby, kdezto kamaradka, ktera podle me chodi porad na odbelovani, ma zuby neprirozene bile s jemnouckym modrym nadechem jakoby "prusvitne"...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]