Nejste přihlášen/a.
dobrý den
chci se zeptat nevíte dá se někde ještě sehnat tato toaletní voda? cz,sk,pl,zahraničí? na ebay jsem něco našel, ale tam ještě chcou dost drahé poštovné,a kdo ví jestli to je nové...
pomuže mi najít jestli to někde jde sehnat? děkuji všem a přeju šťastné a veselé všem
Já teda nevím, ale stačilo mi dát název parfému do vyhledávače a vyskočilo mi minimálně deset dodavatelů tady v Čechách. Všude ho mají. Není to žádný nedostupný parfém.
Ale je možné, že Vy hledáte jenom "toaletní vodu". Ale tu Vám nedoporučuji, i když je levnější, než "parfémová voda". Má slabý účinek, vůně dlouho nevydrží. Teď to hledat nebudu, ale možná, že už ji ani nevyrábí.
až budete mít chvíli prosím dejte mi alespoň jeden odkaz kde ho mají. ja níc nenalezam.díky moc
pořád to platí, ja niczatím nenašel...
tak to tam přidali nedavno, ale je to jen na CouCou a za šileny peníze, ale díky
kdyby ještě někdo někde viděl , věděl...
¨dík
V té chvíli když jsem odpovídala poprvé, tak ho měli skladem, ale teď je všude vyprodán. Ale nehledala jsem až do konce. Ale oni ho zase mít budou, žádný strach. Ale moc hezká vůně je i "Cacharel Cacharel". Kdysi jsem ji používala. Je taková svěží zvláštní.
Omlouvám se za blbost co jsem tady napsala. Dneska ráno v koupelně mi to najednou vytanulo na mysli. Ten parfém se jmenuje "Anais-Anais", od Cacharel. Já jsem věděla že se to v názvu opakuje dvakrát a plácla jsem jsem nesmysl. Už je to dávno, co jsem ho používala...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.