Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mluvil jsem s ex

Od: adam25 odpovědí: 12 změna:

Ahoj všem,

potkal jsem svojí ex na akci a trošku mě štvalo, že se dnes už vůbec nebavíme, tak jsem ji pozval na drink a chtěl si s ní popovídat :) docela mi chybí jelikož jsme půl roku od sebe, tak jsem se jí ptal jak se má a ona, že docela dobře. Bavili jsme se tak všeobecně a pak se me zeptala jestli s někým chodím. Já ji řekl, že ne. Zeptal jsem se jí co ona a jestli třeba někoho měla za ten půl rok a říkala že dva kluky odjinud, které jsem neznal. Chtěla pak vědět co já. Řekl jsem jí, že jsem byl 4 měsíce sám, nemohl jsem s nikým nic mít a asi 2 měsíce zpět se vyspal s jednou holkou z našeho města, ale ona od toho čekala něco víc a já ne, protože jsem se na vztah opravdu necítil... ona odběhla, že proč jsem musel mít něco s někým koho zná od vidění atd. atd. Nechtěl jsem jí nic tajit nebo jí lhát, aby se to dozvěděla od někoho jiného. Nechápal jsem to. Ona mi řekne, že měla kluka hned po našem rozchodu a já budu zase ten špatnej :/ myslel jsem, že to v pohodě veme, když mě se svěřila bez problému. Jen jsem ji řekl, že přece nechce, abych byl pořád sám a ona se už pak nechtěla bavit. Myslíte si, že jí to ještě bolí? Nebo mě pořád miluje a chtěla by se vrátit?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

5x

Adame, my ženský jsme hrozný, nevíme co chcete a nedáme pokoj než to dostaneme. Myslím, že s rozchodem jste se nevypořádal ani vy. S vaší ex se můžet bavit o čemkoliv, nikoliv o vašem soukromí. Měla by to být pro vás již cizí ženská a tak jako ostatním se nesvěřujete s kým spíte. Toto platí pro vás i do budoucna. Pusťte to z hlavy a koukejte po jiné slečně. Pěkné svátky.

hodnocení

1x
Tak ona je přece ta která má výsadní právo na cokoliv a vy jste bez ní měl být alespoň na 2 roky na dně. Nechápe, že to tak nebylo. :)

culdabulda1*
hodnocení

1x

ženský přece často žárlí, i když Vás nechtějí ... asi to je ten vlastnický pud, který samičky mívají..

adam25
hodnocení

Já se s ní nechtěl bavit o tom co bylo :/

A proč jste se s ní tedy nebavil o tom, co Vás opravdu zajímá? Proč jste se jí nezeptal, zda Vás stále miluje a zda Vás chce zpět? Místo toho si vzájemně vyprávíte kolik jste měli partnerů atd. Do toho vám oběma nic přece není! Ale my si zde můžeme myslet co chceme...

hodnocení

0x
Neres to , slepovane vztahy jsou jiz o nicem. Hraje chudinku a snazi se byt porad ten vudce.

danys*
hodnocení

0x

Poslal bych jí do "pryč" hned na začátku..

hodnocení

0x
Bavit se s bejvalou o tom kolik sem toho po jejím odchodu přefik neni dobrej nápad
Pamatuj mlčeti zlato !
A zkoušet lepit něco co už se jednou rozpadlo to taky neni štastnej nápad
Neviděl bych problém v tom kdyby ses jí pokusil dostat do postele ale základem toho je nic si od toho neslibovat a jen si užít .

monika458
hodnocení

Nevím, mě by bylo jedno co dělá můj ex, teda pokud bych k němu už nic necítila, tak bych mu to i dokonce přála. Myslím si, že jste se od sebe oba ještě nedokázali odpoutat, ale tím to nevyřešíte. Musíte si promluvit o tom jestli k sobě chováte ještě nějaké city, popř. jestli si chybíte a chtěli se vrátit. To my nevíme.

vilik*

Koukám, Adame, že vám do toho kecá tvoje siamské dvojče. Měl bys Monice občas říct, co vepředu děláš, má málo informací.

mojeprezdivka
Adam je ve skutecnosti "shemale" jmenem Monika - hmmm...

pohanka*
hodnocení

0x

To bylo z její strany takové vychloubání, vidíš, nejsi jenom ty, dokážu mít i jiné kluky. A byste nezůstal pozadu, tak jste jí dal najevo i svoji sexuální příhodu. Někdy si ženy myslí, že mohou všechno, ale když jí to druhý oplatí, tak to neskousnou a dotkne se jich to. Nic neslepujte, už by vztah stejně nefungoval. Nechte si čas a pečlivě novou známost vybírejte. Určitě se bavte, pokud někdy ještě budete, ale jen taková nezávazná témata. Nenechte se vyprovokovat ke sdílnosti. Pozor na alkohol, rozvazuje jazyk, takže se moc nedružit v alkoholovém opojení.

Je to taková žárlivost, majetnictví, ale bohužel, již nemá nárok.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]