Nejste přihlášen/a.
Zdravím, Doporučil by mi někdo nějaký účinný jídelníček na hubnutí cca do června? Vážím 82 kg a chtěl bych shodit 8 kg. Jsem student, který má hodně málo času na pohyb. Předem díky
Neznám studenta, který nemá čas na pohyb. Ale znám hodně studentů, kteří jsou líní jak vši. Pohyb neznamená jen navštěvovat posilovnu, ale i nepoužívat autobus, tramvaj, výtah, ráno zdarma si zaběhat a o víkendu se proběhnout v terénu na horách atd.
Vidíte, prvně zmiňovaných jsem několik znala. I na střední, i na výšce. Strašně totiž záleží na tom, jako školu člověk studuje. Do školy na sedmou (vyrážet o hodinu dřív, takže leda by šli běhat od půl páté zrána), ze školy po sedmé večer, plus cesta šalinou nebo busem domů (6km, zkuste běžet s batohem a noťasem), pátky nebo soboty brigáda. Na střední zase spousta holek dojížděla z vesnic okolo a odpoledne měly práci doma. Pak docela chápu, že zbytek času se člověku nechce strávit cvičením...
Já jsem na střední v prváku a na základní škole jsem dělal závodně dráhovou cyklistiku, běhání a mtb takže jsem se sportu věnoval dá se říct na ´"plný úvazek". Takže myslím, že o lenost rozhodně nejde Přišla střední a jak říkám, není čas.
Cvičení jsem nedělal za trest ale pro zábavu
Dobrý den, pijte vodu (ne pivo či slazené nápoje), jezte pravidelně (ale, menší porce), pravidelně spěte (neponocujte), choďte pěšky nebo si popoběhněte. Také omezte sladké a tučné - nepřejídejte se. A vydržet to. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.