Nejste přihlášen/a.
Nevíte někdo, jaký je rozdíl v tom, jestli se ušlehají bílky v misce za studena a nebo v misce nad párou?
Nebo se ze sněhu šlehaného v páře dělají laskonky, které mají být uvnitř vláčné a nemají rychle tvrdnout. Nebo kokosky. Jsou určité recepty ze sněhu, kde musí být sníh buďto "vařený" v páře, nebo se do něj přidává horký cukrový rozvar, což je obtížnější. Když jenom našleháte sníh, tak jím jenom nakypříte těsto, jak píší už rádkymně nade mnou. Já osovbně vařím i sníh na cukroví které je známo pod názvem "cikánské řezy", nebo "londýnské řezy". Vyzkoušela jsem to a sněhový vrch s ořechy je o hodně chutnější a vydrží delší dobu jako čerstvý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.