Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dámské zimní kotníkové boty

Od: winter odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, vyhlédla jsem si následující dámské zimní kotníkové boty, avšak na dotaz již nebudou k dispozici. Můžete mi prosím poradit, kde se podívat po podobném stylu? Zkoušela jsem se dívat u Deichmanna, ale chtěla jsem mít více alternativ na výběr.

Požadavkem je kožíšek, nic na podpatku, kotníkové na zavazování ... prostě podobné stylu u následujícího obrázku, případně pokud byste věděli podle obrázku výrobce a kde jinde by se ještě daly přes internet koupit ve vel. 38 budu ráda za doporučení.

Dámské zimní kotníkové boty

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

zkuste tady glami.cz/...

hodnocení

0x

Mám takové už asi třetím rokem. Miluji je, mají kulatou špičku, na podrážce traktor, tedy nekloužou, a díky kožíšku jsou teplé. A díky impregnaci jsou stále jako nové. Nezapomeňte je impregnací nastříkat dříve, než je vezmete poprvé na nohy.

Všimla jsem si ceny. S tou vůbec nepočítejte. Budou dražší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]