Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, vyhlédla jsem si následující dámské zimní kotníkové boty, avšak na dotaz již nebudou k dispozici. Můžete mi prosím poradit, kde se podívat po podobném stylu? Zkoušela jsem se dívat u Deichmanna, ale chtěla jsem mít více alternativ na výběr.
Požadavkem je kožíšek, nic na podpatku, kotníkové na zavazování ... prostě podobné stylu u následujícího obrázku, případně pokud byste věděli podle obrázku výrobce a kde jinde by se ještě daly přes internet koupit ve vel. 38 budu ráda za doporučení.
Mám takové už asi třetím rokem. Miluji je, mají kulatou špičku, na podrážce traktor, tedy nekloužou, a díky kožíšku jsou teplé. A díky impregnaci jsou stále jako nové. Nezapomeňte je impregnací nastříkat dříve, než je vezmete poprvé na nohy.
Všimla jsem si ceny. S tou vůbec nepočítejte. Budou dražší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.