Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hrozné bolení oka

Od: taconevi odpovědí: 6 změna:

Dobrý den prosím o radu. Dnes jsem se ráno probudila promnula si oči najednou strašná bolest tak jdu k zrcadlu abych se podívala jestli vněm něco nemám ale nic tam nebylo tak znovu mrknu a opět horozná bolest jako kdyby v mém oku bylo nějaké smítko nebo řasa ale když se podívám tak nic nevidím tak jsem si nakapala kapky do oka pořád stejná bolest.Vyplachovala jsem to oko ale pořád to bolelo -------- CO MÁM DĚLAT PROSÍM PORAĎTE*modla* STRAŠNĚ TO BOLÍ A BOJÍM SE ABYCH SI TŘEBA NEPOŠKODILA OKO*plac**zed*

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

2x

Může to být i od zubů. Nebo jste ofoukla. Měla jsem to podobné na jaře 3 dny, jsem myslela, že mě oko bolestí vypadne, ale přidala se i hlava, ucho, absolvovala jsem polikliniku oční ambulanci, potom zubní, praktického a ještě velmi podrobné oční vyšetření u svého očního lékaře. Nic se nenašlo, myslím, že to bylo od větru. Dostala jsem kapičky na počínající zánět, Maxitrol oční antibiotika. Od té doby se již nic nic neukázalo.

taconevi
hodnocení

Dobře moc děkuji:)

pohanka*

Není zač. Každopádně pro Váš klid nějaké vyšetření bude nutné absolvovat. Pokud bolest bude přetrvávat, tak člověk se k doktorovi stejně bude muset vydat. Když se nevydáte dnes na pohotovost, tak určitě v pondělí, ať máte klid před svátky.

hodnocení

1x

řasa by se měla vyplavit sama - těmi výplachy si oko ještě víc dráždíte, pak o to víc bolí... dejte oku chvíli klid - hm ale, koukám, že už to je pár hodin - pokud bolest nepřešla, určitě k očaři... já měla kdysi v oku zaseknutnou neviditelnou kovovou šponu, kdoví odkud mi tam přilítla, taky bolest děsná, očař mi ji vyndal a bylo zas dobře :)

repkin*
hodnocení

0x
Zajdi k ocnimu, me to dela rasa, kdyz mi spadne do oka, kolikrat neni videt a vyplavi se slzami.

hodnocení

0x

Zkuste si prohlédnout řasy, které Vám ještě rostou z víčka. Asi dvakrát za život se mi stalo, že se řasa ohnula a koncem dráždila oko, bolest to byla příšerná, protože ta řasa směřuje k jednomu jedinému místu a to je pak neustále drážděné (když Vám tam řasa spadne, putuje po oku a nedráží pořád jedno místo...). Podruhé, když se mi toto stalo, jsem tu řasu nemohla najít, normálně nebyla vidět. Trvalo to pár hodin. Hrozný zážitek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma špona v oku

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]