Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dají se zaměnit mandle za ořechy

Od: nandyla odpovědí: 6 změna:

Jedno z nejlepších cukroví jsou Išlské slepované.Mají být z mletých mandlí,ty nemíním kupovat dovnitř těsta,mám spoustu ořechů.

Máte zkušenosti s tímto oblíbeným cukrovím Franze Josefa?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Mám zkušenosti s tímto vynikajícím cukrovím...
Dělám ho jedině z ořechů.
Nemají chybičku :-P

hodnocení

3x

Klidně! Budou trošku jiné než na jaké byl Franz Josef zvyklý, ale lidé z dnešní doby neví, jak chutnaly a bude jim to velice chutnat. Jen nesmíte upozorňovat na změnu.;) Budou úžasné, to si pište!

hodnocení

1x

U nás se dělají pouze z ořechů. Pokud se podíváte po receptech na internetu, tak u mnoha jsou ty ořechy přímo napsané.

nandyla
hodnocení

Mám svůj osobní sešit různého cukroví,co peču,ale píšu o skvostných Išlských = išelských slepovaných od Franze Jozefa,tam mají být mandle v těstě a v krému ořechy s meruňkovou marmeládou - boží

hodnocení

0x

Nevím,ale mandle jsou mdlé ,nemají vlasrně žádnou chuť--jedině tresť...

joudic*
hodnocení

0x

zalezi komu to budete podavat, zdanlive orech jako orech, ale cehokoli z vlaskych orechu se treba ani nedotknu, ...radsi bych jedl suche piskotove testo bez chuti :) mandle by mi nevadily, takze tak :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]