Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Provádí kadeřnice při barvení test na alergii

Od: slzicka* odpovědí: 4 změna:

Uvažuji o barvě na vlasy, líbí se mi ta stříbrně ledová a protože nemám odvahu se obarvit sama, šla jsem se ke kadeřnici zeptat, jak by to bylo. Vybrala jsem si docela drahý salon, čekala jsem profi nabídku. Protože na každé barvě na vlasy je napsáno, že se musí provést test na alergii 2 dny předem, tak jsem se kadeřnice ptala, jak to provedem, ta na mě čuměla, pak mi řekla, že ona žádné takové testy nedělá, že alergii nikdo nemá.

Dyť přece o alergii na barvy se všeobecně ví, moje kámoška před pár lety dokonce skončila v nemocnici, celá oteklá se začala dusit a příčina byla alergie na barvu.

Tak jsem zmatená. To ty kadeřnice mají nějaké jiné speciální barvy na které nemůže být alergie? Nebo ta kadeřnice je neznalá? Je tady nějaká kadeřnice? Děkuji:)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ani moje kadeřnice neprovádí žádný test. Vždy se jen zeptá během barvení a během působení barvy, zda je vše v pořádku, zda mne nepálí hlava atd. Barvy se dnes používají co nejšetrnější a zřejmě je většina žen snáší bez potíží.

hodnocení

2x

Testy neprovádí asi žádná kadeřnice. V dnešní době jsou barvy šetrné, aspoň ty kvalitní, takže spíš se kouknout né po drahém salonu, ale koukat s čím pracují. Kadeřnice by se asi na alergie ptala pouze v případě, že by šlo o první barvení (nikdy nebarvené vlasy).

K té ledově stříbřité barvě, pokud máte své vlasy hodně tmavé, tak dostanou neskutečně zabrat a jsou velmi rychle pak vydět odrosty ;). Doma bych se o barvení nepokoušela.

hodnocení

2x

Slzičko, nesetkala jsem se s tm, že by některá kadeřnice test dělala. Ale je možné, že v drahých salonech tomu tak je. ;) Ale proto to nepíšu. Píšu to proto, pratože jsem objevila šampon, který potlačuje žluté tóny ve vlasech. Vyděsila jsem se, protože je jako borůvková marmeláda, ale kůži ani textil nebarví, jen nechává vlasy stříbrně ledové. Jsem nadšená. A za ty prachy?! zbozi.cz/...

buss
hodnocení

0x

Proč, má tu povinnost, kde? Dyť i doktor se ptá, zda máme alergii. Co je na krabici se chrání výrobce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]