Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak často mýt vlasy?

Od: taconevi odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Jak často si mít vlasy v týdnu? Já si je myji obden nemohou mi třba vypadat nebo se více mastit?*nevi*

Děkuji za užitečné rady.*pusa*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, ono je to složité. Mastné vlasy = umývání = vysušování pokožky = zvýšená činnost mazových žláz = mastné vlasy. Takže, je to kolotoč. Zdravím!

hodnocení

0x

Každý má jiné vlásky - já si hlavu myju 6x týdně.

hodnocení

0x

Máš aspoň celou základku, když dokážeeš napsat mít si vlasy? Jinak je to naprostý nesmysl si je mýt tak často.

aneta1*
Já mám například problém s mastnými vlasy.. Myji si je každý den nebo obden jako tady píše slečna. Je mi 15 let a v tomhle věku je dle mého názoru normální si mýt vlasy častěji než ostatní lidi. Je to pubertou a hormony. Takže hodně lidí říká, že to pro vlasy není dobré, ale pokud se tak cítíš líp,což naprosto chápu,tak si je myj jak ty uznáš za vhodné:) používej kondicionéry,nebo nějaké olejíčky a bude to ok:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]