Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
prosím o radu. Když zpívám zní to falešně a když si poslechnu ostatní tak mají krásný zpěv nechápu kde je problém hudební sluch bych měla mít protože jsem 4roky chodila na zpěv a na housle a přesto se mi děje toto
prosím poraďte mi prosím co mám dělat
(nechci rady jako : TAK CHOĎ NA NĚJAKOU HUDEBNÍ ŠKOLU!") Prosím takové rady mi nepište
Dobrý den, spousta slavných zpěváků vlastně zpívat neumí, ale dají do toho srdce, výraz a zpívají o něčem - jsou jiní a proto slavní. Zpívejte si ráda a to, na co stačíte. Musíte si najít tu správnou hudbu ke svému zpěvu. Zdravím!
P.S. Znal by svět Boba Dylana, kdyby uměl zpívat?
Ken Tamplin..., ale z prazdne slamy se nic vymlatit neda, takovych, co nezpivaji falesne je statisice a z tech se musi jeste vyfiltrovat ti, kteri zazpivaji pekne bez jedineho falesneho tonu, ale nikdo by je dobrovolne neposlouchal, a z toho co zbyde semtam vyplivne sito nekoho do nejakeho beckoveho muzikalu, par z nich si udela svoje male kapely a mala promile se dostane i nahoru, kde bude zpivat sra*ky pro vetsinovou spolecnost, protoze jinak by si CD nikdo nekoupil
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.