Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,první měsíc beru antikoncepci(Aritiziu),a nešťastnou náhodou mi první pilulka spadla do umyvadla.
To znamená,že místo 21 už mám jen 20 prášků.Stane se něco,když to budu brát jen 20 dnů,budu mít týdenní pauzu a po pauze si vezmu už 21?
Nebo to budu muset dělat tak debilně,a z každé nové krabičky brát ten jeden,abych měla už vždycky 21,i s prvním měsícem?
(týdenní pauza mi začíná za 5 dní)
Radím ti jako chlap, tak to ber s humorem.
Pod umyvadlem je sifon a v něm tu pilulku určitě najdeš.
A pro dotaz k antikoncepci zavolej lékařce, která ji předepsala a poraď se s ní.
A ještě si přečti příbalový leták, třeba tam bude něco o vynechání pilulky a jak se zachovat.
Bože. Jako muž zcela jistě víte, že v sifonu je voda, to kvůli zápachu, aby nešel do místnosti z odpadní trubky. A jako muž byste si mohl domyslet, že pilulka je ve vodě rozpustná a pokud spadne do vody, ze které se hned nevyndá, což u rozšroubování sifonu chvíli trvá, tak se zkrátka rozpustí a v sifonu už žádná pilulka není. Takhle lze lovit třeba náušnici nebo cokoliv ve vodě nerozpustného, ne léky!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.