Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ráda bych se začala věnovat výrobě šperků z korálků. Nalezla jsem si i hezkou stránku , kde prodávají veškeré korálky, spojovací materiály atd., ale bohužel jsem nikde nenašla postup jak tyto šperky vyrábět a co vše k tomu potřebuji. Pokud s tím někdo máte zkušenosti, budu velice ráda za rady, typy... Děkuji moc a přikládám obrázek, jaký typ šperků myslím. Děkuji!
Myslím, že jsem našla hezké stránky o výrobě šperků. Našla jsem i více odkazů, ale toto se mi líbilo. Doufám, že Vám to pomůže a přeji hodně štěstí. Sama jsem o tom přemýšlela. Kdysi jsem dělala domácí práci - výrobu vánočních ozdob ketlováním. Bylo to sice za pár korun, ale určitou zručnost jsem získala a jako hobby by to špatné nebylo. Něco mám také uloženo ve výstřižkách z časopisů, ale po stěhování to ještě nemám přebrané.
Dobrý den, děkuji moc za krásnou odpověď! Ale asi jste zapomněla vložit ten odkaz. Tak Vás prosím jestli ho sem můžete vložit Moc Vám děkuji a doufám, že když se do toho pustím, tak mi to půjde
davona.cz/... to jsem tedy? Ale polepším se!
A přidám něco navíc! koralkovysvet.com/...
Zdravím! To co máte na fotce není šperk, ale spíš bižuterie. Jelikož moje přítelkyně se touto činností zabývá, něco o tom vím.
Mrkněte na stránky:
www.czechbeadwork.net
www.dama.cz (diskuse - korálky)
Při nákupu komponentů pečlivě vybírejte, rozdíly v cenách jednotlivých prodejců jsou markantní.
Jedny z nejlevnějších: www.koralky-smrzovka.cz
V případě zájmu o radu mi napište do vnitřní pošty.
S tímto obchodem mám taky zkušenost www.naspirale.cz
Jinak bižuterka je úžasná v tom, že komponenty nejsou drahé a vlastně záleží jen na Tobě co a jak použiješ
Doporučuji používat ketlovací kleštičky, ale já jsem začínala i s obyčejnými kombinačkami .
Žádný strach, fantazii se meze nekladou a kdybys přece jen potřebovala nějakou inspiraci, mrkni na www.fler.cz tam jsou skvělý věci
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.