Nejste přihlášen/a.
Máte některá recept,jak je využít?
Udělala jsem si je když se sklízely a tedˇjsou vánoce a já nevím,co s nimi?
Rozrmazila jsem je s peckou a nemám zkušenost,jak dlouho nevydrží? A nemám ponětí?
forum.ekucharka.net/... je likér z višní
Dobrý den, jenom stručně - výborná je chuť višně a čokoláda. Zdravím!
doplněno 14.12.15 06:55:hejkal - také jsem přemýšlel, zda termín višňovka znamená višňový sad nebo višňovici (alkohol. nápoj). Domnívám se, že jde o sklizené a zamražené plody bez obsahu alkoholu. Snad nám to tazatelka upřesní.
doplněno 14.12.15 11:54:balaljka - děkuji Vám za to upřesnění. To slovo sklizeň bylo matoucí, ale nyní už je to jasné. Dle toho receptu tam není nic "závadného", tak to musí být dobré. Zkuste višně ochutnat a pokud budou chuťově dobré, tak je využijte viz níže. Pokud nebudou dobré, tak také viz níže (směr kompost).
díky benovi za doplnění... u nás se višně nikdy nemrazily. Proto jsem tápal.
I já si rád přečtu upřesnění od tazatelky, co to vlastně je.
Po lovení ve flašce je mi docela příjemně...
Do pěti sklěněných mističek dát na dno několik kulatých dětských piškotů, na to rozmrazené višně a to celé zalít kakaovým nebo vanilkovým pudingem z 1 litru mléka a dvou pudingových prášků (a samozřejmě i cukru). Navrch případně dát také pár višní, a mlsouni si na to ještě mohou dát šlehačku. Nechat chvilku vystydnout a po obědě nebo k odpolední svačině je dobrá višňová lahůdka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.