Nejste přihlášen/a.
Proč se vlastně říká van. rohlíčkům "vanilkové",když po vanilce v receptech není vidu ani slechu?
To ano,ale to platí i o jiných druzích cukroví ...
Správnou odpověď už jste dostala, ale i já přidávám vanilkový cukr už do těsta. Ale také si ho dělám sama z opravdového vanilkového lusku. Dělám dopředu a vlastně ho mám v zásobě po celý rok a to oba cukry, jak moučku, tak písek. "Vanilkový" cukr v obchodech není z pravé vanilky, ale je navoněn vanilinovým chemickým extraktem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.