Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Depilátor... - který vybrat

Od: heliana odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

chtěla bych Vás tu poprosit, zda byste byli tak hodní a poradili mi s výběrem dárku pro mamku, přesněji depilátoru. Našla jsem na internetu 2, mezi kterými bych se asi chtěla rozhodnout, ale moc tomu nerozumím, takže budu ráda i za jiný lepší tip. Ještě jsem našla několik dalších. Většinou jsou od značky Braun, ale některý i od Philips. Já osobně mám od Braun a zatím jsem s ním docela spokojená, ale nepoužívám ho tak často. Mamka měla také od Braun a vydržel jí dost dlouhou dobu. U toho Philips mě zaujaly dodatečné doplňky, jako je např. pinzeta se svícením, což by se jí také hodilo. Není moc příznivcem depilování a holení ve vodě, ale myslím, že si na to časem zvykne, takže by mohlo být fajn, kdyby šel používat jak za sucha tak za mokra. Podmínkou je, aby to šlo použít jak na podpaží, tak i na třísla a lýtka, tzn. aby uměl vytrhnout chloupky a zároveň i jen ,ustřihnout´´ na povrchu. Co myslíte, je lepší od Braun, nebo od Philips? Který z nich by byl nejlepší? Nechci žádný zbytečně předražený, ale ani nekvalitní a ráda bych, aby jí to vydrželo na delší dobu.

Např. tyto (1. dva odkazy jsou zatím ti hlavní favoriti):

1) parfums.cz/...

2) parfums.cz/...

3) parfums.cz/...

4) parfums.cz/...

5) parfums.cz/...

6) parfums.cz/...

7) parfums.cz/...

8) holime.cz/...

Předem děkuji za rady.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Mi se líbí ta kombinace epilátoru a holítka. Podívejte se do Heureky a vyberte si nejlevnějšího prodejce. epilatory.heureka.cz/...

yourlady*
hodnocení

0x

Nejlepší,a levný,má drogerie rossmann

aa*
hodnocení

0x

Ahoj, mám ten 1 už asi 3 roky a jsem spokojená.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]