Ovocný chlebíček - krájí se teplý neb studený

Od: Datum: 11.12.15 15:42 odpovědí: 3 změna: 11.12.15 16:48

Mám na mysli, ten těžší chlebíček - šiška o malém průměru ne bílkový nebo piškotový?

Kdy se krájí prosím, dělám ho prvně .


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Od: wamp®
Datum: 11.12.15 16:10
avatar
Po vytažení z trouby se nakrájí na tenké plátky a obalí v cukru.
Uchovejte v chladu ;)
doplněno 11.12.15 16:27: Dělám je často.
Udělejte tak,jak říkám ;)
Kolega Ben pouze s prominutím nalezl recept...
Ohodnoceno: 0x
 
Od: xyssca
Datum: 11.12.15 16:48

Ano mám na plechu ten nejtvrdší ( takový ten had),co se potírá bílkem,takže nejvíc podobá tomu od " bena " ...díky už chladne a jelikož se ani nedá krájet za tepla jsem se uklidnila,díky oběma

Od: ben®
Datum: 11.12.15 16:13
avatar

Dobrý den, patrně to bude podobný recept jako viz odkaz - a tam bod 3.

Takže, krájet až druhý den. Zdravím!

http://ona.idnes.cz/vyborny-o…?c=A121127_152858_recepty_jid

doplněno 11.12.15 16:36:

wamp - kolega Ben možná našel ten správný recept, protože tazatelka nepeče chlebíček bílkový (který se krájí za tepla) a uvádí to v dotazu. A tazatelka se nakonec rozhodne sama.

.

doplněno 11.12.15 16:52:

Nemáte zač.

Ohodnoceno: 2x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.