Nejste přihlášen/a.
Ahojte, je mi 15 a líbí se mi jeden kluk z mojí třídy. Tančíme spolu i polonézu. Když jsme si domlouvali páry tak se mě zeptal, jestli s ním budu tančit. Já samozřejmě strašně ráda. No a teď došlo na valčík, takže je v mojí blízkosti jenom on. Je to samozřejmě úplně úžasné. Je to i výborný tanečník, protože chodí i do nějakých folklorních tanců a valčík mu prostě jde. No a když tak tančíme spolu v páru, tak je mi strašně trapné to ticho když nevíme o čem mluvit.. Jak s ním udržet konverzaci aby jsme se vyvarovali tomu trapnému tichu? A poslední otázka, jak zjistím jestli se mu i já aspoň trochu líbím? Díky za odpovědi
Co je to "trapné ticho"?
Já znám ticho inspirativní, plné očekávání či soustředění,
sdílené s blízkou sosobou, napjaté, ...
_____
Nemá-li konverzace být "trapnější" než ticho, je dobré mluvit o tom, co člověk zná.
Má-li být konverzace zajímavá pro oba, je dobré mluvit o věcech, které zajímají oba.
Odpověď na poslední otázku: Zeptej se ho.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.