Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak udržet konverzaci s klukem?

Od: jkjj odpovědí: 3 změna:

Ahojte, je mi 15 a líbí se mi jeden kluk z mojí třídy. Tančíme spolu i polonézu. Když jsme si domlouvali páry tak se mě zeptal, jestli s ním budu tančit. Já samozřejmě strašně ráda. No a teď došlo na valčík, takže je v mojí blízkosti jenom on. Je to samozřejmě úplně úžasné. Je to i výborný tanečník, protože chodí i do nějakých folklorních tanců a valčík mu prostě jde. No a když tak tančíme spolu v páru, tak je mi strašně trapné to ticho když nevíme o čem mluvit.. Jak s ním udržet konverzaci aby jsme se vyvarovali tomu trapnému tichu? A poslední otázka, jak zjistím jestli se mu i já aspoň trochu líbím? Díky za odpovědi :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Co je to "trapné ticho"?

Já znám ticho inspirativní, plné očekávání či soustředění,

sdílené s blízkou sosobou, napjaté, ...

_____

Nemá-li konverzace být "trapnější" než ticho, je dobré mluvit o tom, co člověk zná.

Má-li být konverzace zajímavá pro oba, je dobré mluvit o věcech, které zajímají oba.

Odpověď na poslední otázku: Zeptej se ho.

Ivzez, vřelý souhlas. Námět, co vás oba zajímá, přece on. Tak se klidně ptej na co, co ho zajímá, co ho těší, co rád dělá a tak.

beluska*
hodnocení

0x

Ptej se ho na podrobnosti kolem toho zmiňovaného folklorního kroužku (můžeš se tam taky přihlásit). Ptej se ho na sourozence,jestli sportuje,nebo hraje na hudební nástroj,které předměty ve škole ho nejvíc baví a nebaví a proč, jestli a kam jezdil s rodiči na dovolenou...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]