O který prst se jedná? Když jsem si zlomila malíček u nohy, tak mi ho pouze narovnali do správné polohy a stahli obvazem.
anonym*
prsteníček x( A bolí to narovnání?x(
jitka2*
neni to tak strašné jek to zní, ten prst bolí i tak, ještě než ne něj sahnou, mám pravdu?jestli si dobře vzpomínám, tak mi to opíchali nějakýma oblbovákama.
většinou dlážku, pokud je to vážnější, tak budete týden chodit o berlích - kamarád to měl takhle s palcem. Za pár týdnů se to zlepšilo a teď běhá jako kamzík
to byla pro mě životní zkušenost... přišel jsem tam a doktor mi říkal? chcete rentgen? No, ono je to vlastně jedno, léčit to budeme stejně, ať je to zlomené nebo naražené. Sestro, proveďte fixaci!
A celé to spočívalo v tom, že mi 2 prsty na noze svázali k sobě a to bylo všechno
sister*
ano, tak se léčí zlomený prst na noze - náplasťovou fixací
okamžitě, pajdal jsem asi 4 dny, ale to bylo to jen naražené... nikoliv zlomené. Pokud to zlobí 3 týdny, zvažoval bych návštěvu u doktora... nebo jaké byly pokyny?
mne lecili zlomeny prstenicek naplasti.Opravdu je to tak.Stahne se pres malicek - krizem smerem na nart.Doktor vam to ukaze, protoze si to budete muset prelepit sama.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.