Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pihy....

Od: domulka* odpovědí: 7 změna:

Omlouvám se, odkaz, který jsem dala na otázku"Pihy..."nefungoval, zkopírujte ho a vložte do prohlíýžeče, díky a omlouvám se :):) Kdyby se vám tam nechtělo lézt, tak...

www.kampanzaskute/...

Pokud by opět nefungoval, zkopírujte ho a vložte do prohlížeče, ještě jednou se omlouvám... :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

frol*
31.05.06 13:29doplnit odpověď
hodnocení

0x
obrázek

frogita*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
rozhodně bych doporučvala si je nechat...budeš aspon originalni,prirodni,proste sva...v tehle dobe se to ceni...svet uz ma dost peroxidek s modrymi stíny a já se jim ani nedivim:)

delorisinka*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Pihy rozhodně ano, také je mám, i když menší množství. Řeknu ti pravdu, dříve mi vadily, ale od doby, co mi je začala závidět sestra:) a našla jsem si přítele, kterému se mé pihy líbí, jsem se je začala mít ráda:)!Prostě patří ke mně a nechci a nemíním na tom nic měnit! Ženy a dívky, které pihy mají, by měly být rády, protože v poslední době to strašně moc letí a spousta by dala nevimco za to, aby je mohla vlastnit také. Ale jedno ti poradím - pozor na sluníčko!:)

barča
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Já i můj přítel máme pihy a nijak nám nevadí. Jednou mi kamarádka řekla, že by taky chtěla pihy, protože jí připadají roztomilé.:) Takže bych taky byla pro, nechat si je.

styx*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Jenom k tomu hlasování u té fotky. Asi to nebude objektivní, protože mě to dovolio hlasovat 3x za sebou...

Pihy bych si nechal

Tohle ale nemá s radou nic společného. Do toho se vkrádá reklama na kosmetickou značku.
honzek11*

Nerad bych byl za černou ovci ale zaleží na vkusu mě osobně se třeba pihy nelíbý .

A reklama je naprosto všude akorat nekde mene viditelna .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]