Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dámy, doufám, že mi poradíte. Už rok beru antikoncepci Softine a jsem sexuálně aktivní. Bohužel se mi stalo. že jsem si ASI 14. prášek nevzala, prostě zapomněla, druhý den jsem si tedy vzala dva. Problém je v tom, že ten večer, co jsem si to ráno zapomněla vzít prášek se do mě přítel udělal. V letáčku psali, že mám vynechat pauzu a brát další platíčko, jenže mám šílený bolesti při menstruaci obvykle, natož po 2. platíčku za sebou. Ale přesto jsem se rozhodla, že budu pokračovat, vzala jsem si tedy včera jeden prášek z nového platíčka, ale pak mi došlo, že já si nemůžu dovolit, abych to potom dostala 1.1., tudíž dneska jsem si nevzala s tím, že budu mít tu pauzu. Prostě teď týden nebrat prášky. Tudíž jsem si tenhle měsíc vzala 22 prášků a příští měsíc zbyde jen 20. Nevadí to? Nehrozí těhotenství? Ráda bych to konzultovala s mojí gynekoložkou, avšak nemohu dopoledne a moje je tam JEN dopoledne. :/ Dámy, vím, že jsem asi udělala chybu, ale poraďte.
Nemůžu si pomoct, ale pokud nejste schopna doržovat nějaká pravidla, tak pro vás prášky nejsou vhodné. Na výběr je toho dost. Náplast, tělísko, kondom, spermicid, cervikální klobouček...
Na gynekologii stačí třeba i zavolat, to asi zvládnete i dopoledne. Že jste vzala dvě tablety najednou je správné, je to tak i v příbalovém letáku. Proboha proč tu někdo píše, že je to blbost? A navíc žena. To mi tedy hlava nebere, dávat sem svoje nepodložené domněnky...
Udělala jste v tom takový hokej, že jinde než na gyndě Vám asi neporadí. Pro jistotu bych až do menstruace používala ještě bariérovou nebo chemickou antikoncepci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.