Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak s bažantem a kachnou

Od: proximus* odpovědí: 9 změna:

Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat. V pondělí jsem dostal od zákazníka ( myslivce) po dokončení zakázky prezent. Uloveného bažanta a divokou kachnu. Byli zabiti ( ty zvířata, né zakazníci *smich*) v sobotu. Jelikož nemám moc volného času, tak mi visej na balkoně. Ale nevím, jak dlouho je můžu, takhle nechat, aby to bylo pak poživatelné a nemusel je vyhodit.

Dík za odpovědi.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

3x

Kachnu hned oškubat a vyvrhnout a popř. zamrazit a nebo zpracovat

bažant může viset venku v chladnu i 10 -14 dní podle počasí... pak je maso chutnější , teprve pak jej oškubeme a vyvrhneme ...

pak jej můžeme naložit a zpracovat

ju*

a což jej takhle vyháčkovat , pokud není, po 14 dnech z něj maso vyteče, v obou případech danajský dar, pro toho kdo bude škubat...

lidus*

Ju také mě napadlo co ten chudák obdarovaný tomu člověku udělal, že se mu odvděčil takovým darem. Kachna to je v pohodě ale domácí je lepší, bažanty jsem za život škubala a kuchala dva a už nikdy více.

ju*

párkrát jsem si takhle naběhl po lovu / vraždění kachen na rybnících / pak už jsem je stahoval ,obalil slaninou a nadil, ale efekt to nemělo nijak velký, je to sice změna...ale nic moc, většina myslivců si je připravuje sama protože drahé polovičky je ženou rychlým krokem, je to podle nich sport a zážitek, nevím - no na jaře je vysadí a pak je to organizované vybíjení či lov na letící terč...s asfalťákama to asi není ten zážitek...

proximus*
hodnocení

No jo, no. Díky za rady, něco s tím provedu. Momentálně nevím, kam dřív a budu škubat nějaký vogly.*sok*

hahanaj*

tak to darujte dál *smich*

proximus*
hodnocení

Takže když tu kačenu zpracuju až teď o víkendu, tak se neotrávím?

hahanaj*

ale oškubala a vykuchala bych ji hned a nechala v lednici

beluska*
hodnocení

1x

bažanta neškubu,ale stahuju z kůže

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]