Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dobrý odlakovač

Od: aja1946® odpovědí: 6 změna:

Vzhledem k citlivým a pokaženým nehtům jsem začala používat zpevňující bělíccí lak od firmy cosnova (Droxi), jsem s ním velmi spokojena. Ale mám odlakovač od světoznám firmy Sally Hansen pro citlivé nehty a bohužel je značně neúčinný, musím to udělat ž 3x za sebou, stále tam jsou zbytky laku, což se mi nelíbí. Prosím o radu na spolehlivý odlakovač, raději bych bez acetonu, díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Používám tento. Je skvělý.Odlakuje perfektně a mám po něm i tvrdší nehty ;)

hodnocení

děkuji a kde ho prosím kupujete

Kupuji ho na tom eshopu,odkud máte ten odkaz.
Nevím,zda ho mohu prozradit,aby to nevyznělo jako reklama.
Každopádně ho prozradím.
Je to "Krasa.cz"

hodnocení

0x

Zdravím,kupujeme s dcerou odlakovač v LIDLU a velká spokojenost,navíc za solidní cenu.

aceton
02.12.15 21:22
hodnocení

0x
Aceton

hodnocení

0x

My pouzivame Dekor s hevábnými proteiny a antiseptickou prísadou pro dukladné odlakování a zdravé nehty. Mají velký sortiment za dobré ceny, mnoho druhu podlaku, nadlaku, regenerace, zpevnující laky. Naprostá spokojenost.

dekore.cz/...

Nemají to v kazde drogerii, ale nechá se to sehnat. Ceny tech laku jsou kolem 50,-, aspon teda u nas.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]