Nejste přihlášen/a.
Vzhledem k citlivým a pokaženým nehtům jsem začala používat zpevňující bělíccí lak od firmy cosnova (Droxi), jsem s ním velmi spokojena. Ale mám odlakovač od světoznám firmy Sally Hansen pro citlivé nehty a bohužel je značně neúčinný, musím to udělat ž 3x za sebou, stále tam jsou zbytky laku, což se mi nelíbí. Prosím o radu na spolehlivý odlakovač, raději bych bez acetonu, díky.
My pouzivame Dekor s hevábnými proteiny a antiseptickou prísadou pro dukladné odlakování a zdravé nehty. Mají velký sortiment za dobré ceny, mnoho druhu podlaku, nadlaku, regenerace, zpevnující laky. Naprostá spokojenost.
Nemají to v kazde drogerii, ale nechá se to sehnat. Ceny tech laku jsou kolem 50,-, aspon teda u nas.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.