Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krém do včelích úlů

Od: babusa* odpovědí: 2 změna:

Už asi pečete,tak se zeptám:když byly děti malé,pekla jsem jak jsem byla zvyklá od maminky kolem 20 druhů cukroví.Pak jsem to snižovala a teď mi to vychází kolem 7-9 druhů,každý rok udělám takové základní cukroví-vanilk.rohlíčky,pracny,linecké a asi 3- 4 druhy navíc.Ty druhy navíc dělám to,co mi přijde mejlem nebo si někde vyčtu a zkusím to,čili měním.Letos jsem si našla taky pár jiných receptů,jeden z časopisu Vlasta "babiččiny máslové sušenky",v těstě jsou i mleté ořechy.Jestli je někdo děláte,poraďte kdy se dělají,jestli teď,aby se uležely nebo až před svátkama?Další co už jsem spoustu let nedělala ,jsou včelí úly.Koupila jsem v Tescomu takovou tu "mašinku" na úly-neumím to pojmenovat,nemusí se vyklepávat,ale je to rozdělávací a k tomu tlačítko na krém dovnitř.Tak letos budou úly,mám recept po mamince,ale jde mi o náplň.Jakou děláte?Jen máslový krém nebo máte jiný recept vyzkoušený?A když uděláte úly,tak je hned plníte?A asi se dělají těsně před svátkama?Díky předem *smich*

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

My říkáme vosí hnízda,protože jako úl mě to moc nepřipadá :)

Dáváme žloutek cukr máslo rum :) Nebo zkuste vaječný koňak.

Máslové sušenky nedělám. :)

bajka

Syrová vajíčka nikdy nedávat do jídla,které se konzumuje průběžně několik dnů ... vyjímka je masový tatarák,který se jí okamžitě,ale já ho nejím stejně ... krém běžný,tuhý,který obsahuje máslo,pudinkovou ( neb Zlatý klas) nebo moučnou nástavbu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]