Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, celkem by mě zajímalo do jaké barevní typologie sahám.
Plet mám.. v létě se hoodně dobře opálím a nikdy nespálím snad (s opalovaním krímem, v létě jsem jak cikánek), jinak světlou s trochu oranžovým podtonem, vlasy mám tmavě hnědé, na sluníčku světle (záleží na světle), oči... hnědé, zelené... divný, taky podle sluníčka (ty se mi mnění obnormálně, celkem sranda s kamarádama když pozorujou jaké mám oči.. pokaždé jiný :D )
Obočí tmavě hnědé, rty červené, bez modrého podtonu)
Na zimní typ jsem spíš né uplně jak sněhurka.. nemám černý vlasy a světlou plet, podzim.. dobře se opaluju, léto nepřipadá k úvahu, na jaro jsem celkem tmavá...
Jaký jste typ poznáte jen u odborníka a i ten určuje jen naživo, ne z fotek a už vůbec ne ze slovního popisu. Těch barevných typů je víc než jen jaro, léto, podzim, zima. Je třeba tlumená zima, kontrastní zima, atd. atd. Zkus se podívat zde supervizaz.net/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.