Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Muzu byt tehotna?

Od: baf odpovědí: 6 změna:

ahoj pred 2 tydny jsem prestala brat antikoncepci protoze chceme s partnerem miminko... zhruba pred tydnem mi zacalo byt blbe,zvracim, nekdy mam i bolesti pri sexu... zkouseli jsme to za poslednich 10 dni opravdu casto cca 4-5x denne.. chci se zeptat jestli je mozne tak rychle otehotnet nebo to bude spise neco jineho? diky za rady

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

1x

Jasně,že to jde tak rychle,problém je,že stejně se projevuje i přicházející menzes.Já pocítila ,že mě bolelo v kříži.To normálně nebylo,ale jinak žádný rozdíl.Opravdu to poznat nejde,nechte se překvapit.Raději být překvapená,než napjatě očekávat a potom zklamání.Hlavně užívejte kys.listovou!pomůže i k početí a když to vyjde,tak je dobrá i pro plod.

Test si udělejte,ale i ten je ideální použít až tak 3-4den, když se nedostaví menzes.Mi i u dvojčat vyšel slabounce a stejně slabý byl i v druhém měsíci.

hodnocení

1x

Může to být psychikou. Příliš se soustředíte zřejmě na početí mimina a nedokážete se uvolnit. A nervy pracují..Za dva týdny by se jistě nedostavily těhotenské nevolnosti.

albatros498022*
hodnocení

0x

A proč by to možné být nemělo test a uvidí se.

Nejsem sice odborník,ale zkoušet to 4x-5x denně není zrovna nejlepší.

S každou ejakulací partnera v jeden den je počet a rychlost spermií nižší a nižší.

Ideální je mít sex obden,nejlépe každý třetí den. To jsou spermie v nejlepší kondici :)

danek*
hodnocení

0x

nastudovat ovulaci a plodné dny

ver*
hodnocení

0x

Po týdnu od případného oplodnění byste těžko pociťovala těhotenské nevolnosti. Spíš to bude signalizovat přicházející menses či jsou to nějaké vedlejší účinky při vysazení antikoncepce...Určitě bych se být Vámi poradila s gynekologem, ale na těhotenství to na 99% nevidím...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]