Muzu byt tehotna?

Od: Datum: 30.11.15 19:35 odpovědí: 6 změna: 01.12.15 12:22

ahoj pred 2 tydny jsem prestala brat antikoncepci protoze chceme s partnerem miminko... zhruba pred tydnem mi zacalo byt blbe,zvracim, nekdy mam i bolesti pri sexu... zkouseli jsme to za poslednich 10 dni opravdu casto cca 4-5x denne.. chci se zeptat jestli je mozne tak rychle otehotnet nebo to bude spise neco jineho? diky za rady


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 30.11.15 20:00
avatar

A proč by to možné být nemělo test a uvidí se.

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 30.11.15 20:35
avatar

Nejsem sice odborník,ale zkoušet to 4x-5x denně není zrovna nejlepší.

S každou ejakulací partnera v jeden den je počet a rychlost spermií nižší a nižší.

Ideální je mít sex obden,nejlépe každý třetí den. To jsou spermie v nejlepší kondici :)

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 30.11.15 20:31
avatar

Jasně,že to jde tak rychle,problém je,že stejně se projevuje i přicházející menzes.Já pocítila ,že mě bolelo v kříži.To normálně nebylo,ale jinak žádný rozdíl.Opravdu to poznat nejde,nechte se překvapit.Raději být překvapená,než napjatě očekávat a potom zklamání.Hlavně užívejte kys.listovou!pomůže i k početí a když to vyjde,tak je dobrá i pro plod.

Test si udělejte,ale i ten je ideální použít až tak 3-4den, když se nedostaví menzes.Mi i u dvojčat vyšel slabounce a stejně slabý byl i v druhém měsíci.

Ohodnoceno: 1x
 
Datum: 30.11.15 20:37
avatar

Může to být psychikou. Příliš se soustředíte zřejmě na početí mimina a nedokážete se uvolnit. A nervy pracují..Za dva týdny by se jistě nedostavily těhotenské nevolnosti.

Ohodnoceno: 1x
 
Od: danek
Datum: 30.11.15 21:24

nastudovat ovulaci a plodné dny

Ohodnoceno: 0x
 
Od: ver®
Datum: 01.12.15 12:22

Po týdnu od případného oplodnění byste těžko pociťovala těhotenské nevolnosti. Spíš to bude signalizovat přicházející menses či jsou to nějaké vedlejší účinky při vysazení antikoncepce...Určitě bych se být Vámi poradila s gynekologem, ale na těhotenství to na 99% nevidím...

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.