Nejste přihlášen/a.
ahoj pred 2 tydny jsem prestala brat antikoncepci protoze chceme s partnerem miminko... zhruba pred tydnem mi zacalo byt blbe,zvracim, nekdy mam i bolesti pri sexu... zkouseli jsme to za poslednich 10 dni opravdu casto cca 4-5x denne.. chci se zeptat jestli je mozne tak rychle otehotnet nebo to bude spise neco jineho? diky za rady
Jasně,že to jde tak rychle,problém je,že stejně se projevuje i přicházející menzes.Já pocítila ,že mě bolelo v kříži.To normálně nebylo,ale jinak žádný rozdíl.Opravdu to poznat nejde,nechte se překvapit.Raději být překvapená,než napjatě očekávat a potom zklamání.Hlavně užívejte kys.listovou!pomůže i k početí a když to vyjde,tak je dobrá i pro plod.
Test si udělejte,ale i ten je ideální použít až tak 3-4den, když se nedostaví menzes.Mi i u dvojčat vyšel slabounce a stejně slabý byl i v druhém měsíci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.