Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám hloupu otázku. Je mi 20 let brala jsem 5 let HA, teď sjem ji na měsíc vysadila ( z hloupého důvodu neměla jsem recept a nestihla vy ho vyzvednout u gynekologa). Řekla jsem si že měsíc počkám. Teď si přesně nejsem jistá kdy jsme to dostala naposledy.. nebo tedy kdy očkávat další měsíčky.!? od včerejška mám citlivé bradavky a to velmi ,chci se zeptat zda s tím máte nekod zkušenosti, jestli je to normální nebo můžu být těhotná? styk jsem mela před vysazením jenze nevím kolik dní na to jsem jeste HA brala a behem pauzy jem měla styk jen jednou a to bez toho aby došlo k ejakulaci přítele..poraďte sem velmi nervózní
0x
Po vysazení antikoncepce jsem to tak měla několik měsíců.
Těhotná být můžete nebo ne. Snad si za ta léta pamatujete, který den jste menstruaci dostávala a který načínala nové platíčko. Tak se podívejte kolik pilulek ta vaše HA má, název snad znáte a příbalový leták je k dohledání na internetu a spočítejte si, kdy to bylo naposled. Jinak Vám nezbyde nic jiného, než opakované dělání těhotenských testů, nebo návštěva gynekologa. Ale krucinál, jste dospělá ženská, s vedením menstruačního kalendáře by snad neměl být problém, zvlášť když neberu HA.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.