Nejste přihlášen/a.
Na depilaci obličeje doporučuji od Avonu - skin so soft - je to balení krém 15ml, obsahuje olejíček, který pleť zklidňuje a udržuje vláčnou, příjemně voní, působí již za 2,5 min. Žádná negativní reakce na pleť, cenově dostupné, jsem s krémem velice spokojená.
malakamama, nedoporučuji experimentovat. Jasně je napsáno:Depilační krém Veet Depilatory Cream je vhodný pro depilaci nohou, podpaží a linii bikin.Spíš vám doporučuji francouzskou kosmetiku Klorane Hygiene et Soins du Corps zklidňující depilační krém na obličej a citlivá místa
Avon depilační krém na obličej- původně jsem jej také chtěla doporučit, ale po přečtení recenzí jsem od toho upustila..Dost žen uvádí, že je krém štípe a mají po něm zarudlý obličej. Tak nevím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.