Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Depilace obličeje

Od: malakamama odpovědí: 9 změna:
Ahoj, můžu použít této krém na obličej? parfums.cz/...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarcajulca*
hodnocení

1x

Na depilaci obličeje doporučuji od Avonu - skin so soft - je to balení krém 15ml, obsahuje olejíček, který pleť zklidňuje a udržuje vláčnou, příjemně voní, působí již za 2,5 min. Žádná negativní reakce na pleť, cenově dostupné, jsem s krémem velice spokojená.

malakamama
hodnocení

zvedavec253
A co presne si depilujete na obliceji?
malakamama
hodnocení

Právě že zatím nic, ale trápý mě knírek a i takové jemné chloupky na tvářích, které jsou dost vidět...
hejjal
A nebudou potom tvrdsi chloupky? Neni lepsi voskovy pasky na knirek?

Avon Skin So Soft Soft depilační krém na obličej s olejem z voďankovce 15 ml. Např. na Heurece je také pár recenzí.

Depilace obličeje

iv®
hodnocení

0x
Zdravím. Tak předně.. Tento výrobek je určen k depilaci těla, nikoli obličeje. Můžete vyzkoušet na kousku pokožky co Vám to udělá. Já mám neblahé zkušenosti i s depilačním krémem určeným výhradně na obličej. Celá jsem se osypala. PoPokožka byla napnuta, podrážděná. Takže s tímto problémem, depilaci obličeje, se už obracím jen na odborníky.

hodnocení

0x

malakamama, nedoporučuji experimentovat. Jasně je napsáno:Depilační krém Veet Depilatory Cream je vhodný pro depilaci nohou, podpaží a linii bikin.Spíš vám doporučuji francouzskou kosmetiku Klorane Hygiene et Soins du Corps zklidňující depilační krém na obličej a citlivá místa

doplněno 29.11.15 11:10:

Avon depilační krém na obličej- původně jsem jej také chtěla doporučit, ale po přečtení recenzí jsem od toho upustila..Dost žen uvádí, že je krém štípe a mají po něm zarudlý obličej. Tak nevím.

yourlady*
hodnocení

0x

po kremech to roste pak jeste vic,osobni zkusenot.zkuste laser nekde na klinice plasticke chirurgie,ne ipl,ale laser

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]