Nejste přihlášen/a.
Jako doma nebo odborně?no tak i tak to zdravé není a pokud je to často,tak už vůbec.Při každém bělení se narušuje horní vrstva zubu,vlastně se obrušuje.Pasty obsahují abraziva a při odborném se používají přípravky s peroxidem atd.Pokud piješ kafe,tak jej omez nebo čisti po kafi zuby a např.já použíám na bělení mátový olej(koupíš kdekoli v bylinkách,taková malá lahvička,používají se i do aroma lampy) a olej neobrušuje a jemně bělí a supr osvěžuje.
yourlady-tak z kurkumy bych měla strach.To jako fakt neobarví zuby?vždyť je to přírodní barvivo...
na té odpovědi od slavco31 něco bude.Co vím tak se kočkám čístí zuby slanou vodou...sklovina jako sklovina...
Šetrné bělení zubů asi nikde nenajdete. Ovšem podle mého je asi nejméně drastické si zajít k dentální hygienistce a ona se Vám o zuby postará. Odborně je vyčistí, dá vám rady a tipy jak se o zuby starat a navíc vám odstraní pigment, takže ve výsledku budou zuby bělejší. Cena je také poměrně přijatelná. Zkuste se podívat na web na dentální hygienu ve vašem okolí. Já se tam po novém roce také chystám, ceny se asi všude pohybují kolem tisícovky, ale výsledky jsou prý znát.
čili nebo kurkumou
P.S.absolutně bezpečné (pokud nemáte kazy,paradentozu). Takže jak vidíte,jde to ,i když předchozí uživatelé tvrdí,že přírodní cestou nikoliv
.Měla jsem v USA obchod na bělicí zubní kosmetiku,tudíž metody a produkty znám.Po všech zkušenostech dnes už bělím jen kořením
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.