Nejste přihlášen/a.
Jsem 5 let vdana a bohuzel se mi stale nepodarilo otehotnet. Brala jsem 10 let antikoncepci, jsem v poradku, manzel ma problem s pomalymi spermiemi. Poradte prosim, zkusim vse, babske rady, vitaminy, bylinky, jak rozhybat spermie apod...umele oplodneni ale nechci, aspon zatim. Moc dekuji
co jsem přečetla,tak o klidu,stresu atp. mají všichni pravdu,taky mám známou,která otěhotněla až po adopci a tak měli nakonec 2 baby ale chci Vám napsat - mrkněte na www.energy.sk/cz/ - to jsou bylinky pravda skoro zázračné/pokud je tedy již neznáte/,určitě tam najdete i nejbližší klub,kde by Vám poradili více,nebo mi napište na mail,když Vás to bude zajímat
Zkuste souseda.
Omlouvam se, ale nemoh sem si pomoct to nenapsat. Ostatne to nemusi byt az tak marny napad...
Co se vam nelibi na umelem oplodneni? Pokud ste byli u lekare a ten nedokazal pomoci, tak tady asi nasbirate pouze dalsi babske rady.
Holt budete mit s vetsi pravdepodobnosti rovnou nekolikatercata.
Rozhodně souhlasím s "axusem". My jsme se potýkali s podobným problémem 7 let, potom jsme si po verdiktu lékařů, že nebudeme mír svoje děti, osvojili holčičku a po dalších sedmi letech se nám narodil zdravý kluk. Stačilo, aby se žena sklidnila. Nesváděl bych všechno na "pomalé" spermije - spíš to vypadá, že jen pár mužů v populaci má spermie zdravé...takže to asi chce hledat alternativu. Nemusí to být nutně soused, ale ani umělé oplodnění není to pravé ořechové. Vsaďte na přírodu, klid a věřte, že se zadaří. Hodně dělá psychyka. Přeji hodně štěstí.
Přesně tak, uklidněte se a žádný stres. Je možné, že sex pro vás je už jenom účelový, tak ho zkuste zase vnímat jako dřív. Zkuste také nějakou novou polohu, slyšela jsem od známé, že jí někdo doporučil, aby s manželem zkusili polohu zezadu a ono to zabralo, narodil se jim kluk jako buk. Takže začněte - Kámasutra pěkně popořadě
Mimochodem, nenapsala jste, jak dlouho se o dítě snažíte. Celou dobu, co jste vdaná, nebo kratší? Uvádí se, že pár je neplodný, pokud po roce (dvou) pravidelného nechráněného sexu žena neotěhotní (i když jsou vyjímky).
Udělejte se sama (uvolníte se a vytvoříte uvnitř sebe správné klima)a pak se teprve pomilujte s manželem a do rána z postele ani krok.Ještě lépší je před tím cca týden manželův půst,aby bylo spermií dost.
PS: Soused né,s tím jsou pak jen potíže.Co kdyby chtěl houpat a manželka mu to nechtěla povolit...
Před nástupem na IVF zkuste polechtat vyhledávač buď Výpočet plodných dní nebo případně zkuste zadat Ing. Kulovaný tento pán se touto činností zabývá s vysokou úspěšností vede si evidenci a šťastní rodiče jsou nejlepší reklama.
Určitě je tato metoda příjemnější a dostupná / cca 200 Kč/
Příznivé účinky na povzbuzení spermii má Ženšeň buď klasický Korejský panax nebo Eleutecoc / sibiřský/ Ono se někdy po dlou hodobějším užívání antikoncepce u žen vyskytují potíže s otěhotněním je potřeba vyladit děložní stěnu a detoxikovat organismus.
Pokud byste měla zájem mohu sehnat kontakt.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.