Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovulace - kdy je?

Od: jani* odpovědí: 4 změna:
Ahoj. Potrebuju radu, cyklus mam pravidelny, po 28 dnech, trva 5 dni, posledni menstruaci jsem dostala o dva tydny predem, 10.11. Je den prvni. Chci se zeptat, kdy u me ovulace probíhá, dekujuu

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iv®
hodnocení

0x
Dobrý den, to Vám tady nikdo přesně nepovi, každý organismus je jiný... Já to mám podobně jako Vy, a mám ovu sestnacty den cyklu, +- den. Počítá se od prvního dne menstruace. Ale aby jste to mohla vědět přesně, musíte znát své tělo. Podle uložení čípku a cervikalniho hlenu snadno na sobě ovu poznáte.

lucie*
hodnocení

0x

plodne-dny-vypocet.cz/... tady máš kalkulačku ,ale co vím z praxe tak mě i mým kamarádkám vyšlo početí(nejplodnější den)na ccá desátý den od začátku menstruace.Takže asi dva-tři dny před ovulací,která vyjde v kalkulačce.

pb®

Tyhle kalkulačky. Nic nenahradí poctivé měření bazální teploty. Kdybych se řídila kalkulačkou, tak už jsem měsíc nechtěně těhotná. 7 měsíců pravidelný cyklus 29-30dní s ovulací 17.den a pak najednou 8. cyklus s rýmyčkou ovulace až 24.den a celkem cyklus 37dní. Což se není čemu divit, když luteinizační fáze bývá většinou u jedné ženy stejně dlouhá, kdežto ovulace se může měnit. A jelikož délku luteinizační fáze mívám okolo 13ti dní, je celková délka cyklu 37dní v pořádku a nijak mě to nepřekvapilo. Neznat svůj cyklus, nevědět kdy došlo k ovulaci, tak buď panikařím nebo se předčasně raduji, podle toho, jetsli si žena otěhotnět přeje či nikoliv.

Pokud chce některá otěhotnět, tak se radí souložit obden. To pak budou živé spermie v ženském rozmnožovacím ústrojí k dispozici neustále a nemusí se vymýšlet, kdy je nejvhodnější doba.

luha*
hodnocení

0x

Vhodná doba je v okamžiku, kdy se uvolní (rozpustí) průchod a to poznáte podle lehčí (snadnější) chůze.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]