Nejste přihlášen/a.
plodne-dny-vypocet.cz/... tady máš kalkulačku ,ale co vím z praxe tak mě i mým kamarádkám vyšlo početí(nejplodnější den)na ccá desátý den od začátku menstruace.Takže asi dva-tři dny před ovulací,která vyjde v kalkulačce.
Tyhle kalkulačky. Nic nenahradí poctivé měření bazální teploty. Kdybych se řídila kalkulačkou, tak už jsem měsíc nechtěně těhotná. 7 měsíců pravidelný cyklus 29-30dní s ovulací 17.den a pak najednou 8. cyklus s rýmyčkou ovulace až 24.den a celkem cyklus 37dní. Což se není čemu divit, když luteinizační fáze bývá většinou u jedné ženy stejně dlouhá, kdežto ovulace se může měnit. A jelikož délku luteinizační fáze mívám okolo 13ti dní, je celková délka cyklu 37dní v pořádku a nijak mě to nepřekvapilo. Neznat svůj cyklus, nevědět kdy došlo k ovulaci, tak buď panikařím nebo se předčasně raduji, podle toho, jetsli si žena otěhotnět přeje či nikoliv.
Pokud chce některá otěhotnět, tak se radí souložit obden. To pak budou živé spermie v ženském rozmnožovacím ústrojí k dispozici neustále a nemusí se vymýšlet, kdy je nejvhodnější doba.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.