Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prevoz cukrovi

Od: hdhshs odpovědí: 6 změna:
Jak prevest cukrovi vlakem ktere je plnene kremem?.. Pomuze kdyz krabici vystelu alobalem a pak to dam do lednice.. Vydrzi tam pak chviku ten chlad?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slzicka*
hodnocení

2x

Já bych na to použila chladící tašku, používáme ji na potraviny i na cestu k moři, a nikdy se nic nezkazí. Dají se do ni zmražené cihličky a pár hodin bez otevření to vydrží.

doplněno 27.11.15 11:45:

určitě to půjde i bez chladící tašky, stačí to zabalit do alobalu i s chladící deskou, nebo "něčím mraženým" a pak zabalit do několika vrstev deky, nebo ručníku.

bruno*
hodnocení

0x

Záleží samozřejmě na jak dlouho to má vydržet, možná by stačila i levnější termoizolační taška.

hdhshs
hodnocení

Chladici tasku bohuzel nemam.. Nedalo by se to nejak udelat s tim alobalem? Potrebuju aby mi to udrzelo aspon mensi chladek po 3hodiny..

pohanka*
hodnocení

0x

Venku je již chladno, tak to vydrží, alobal je určitě dobrý, na dno tašky dejte zmrzlý sáček zeleniny, nebo celou krabici obalte zmrzlým, vlhkým ručníkem. Vše, co se bude rozpouštět v dobrém igelitovém pytli. Pokud tedy nemáte již odveženo. Jinak ty namražovací pytlíky a placičky se dají koupit samostatně.

hdhshs
hodnocení

Ano venku chladno je, ale ve vlaku se dost topi a kdyz tam budu 3h tak mi ten krem v cukrovi asi nevydrzi..
pohanka*

Přetopené vlaky bývávaly ty zelené, vysoké, ty dnes ale již moc nejezdí. Pokud nemáte místenku, stačí projít soupravou a v některém vagonu je přetopeno, v některém chladněji. Jinak v pendolinu nevím, tím jsem nejela. Zeptejte se průvodčích, ti Vás mohou nasměrovat, kam si sednout, ti vědí moc dobře, kde je ve vlacích chladnější místo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]