Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěla bych slyšet názor na tento prášek, má s tím někdo zkušenost? Díky všem předem!
a to lze koupit?pokud vím,tak byly jen na předpis.Právě proto,aby je ženy neužívaly nezodpovědně.Tohle je opravdu až poslední záchrana.Je to vlastně veliká porce hormonů,která vyvolá silnou menzes a zavčasu vypudí vše co by se chtělo usadit.Asi tak ...takže zdravé to není,rozhodí to cyklus.To poví i každý doktor.Měla jsem jej za život 3krát a stál na předpis cca 400kč.
Doporučuju pouze jako prostředek "krajní nouze", rozhodně ne k pravidelnému užívání. Pro pravidelné užívání volte klasickou hormonální, pokud nemáte kontraindikaci (trombofilii). Jinak pak už jen latex.
Tuší? Seš si tím jistá? Já jsem si tady zvykl, že nemůžeš o znalosti tazatelů předpokládat VŮBEC NIC. Tazatelé tady občas prostě netuší, v elektrice chtějí spojovat dráty protipolů, v právu netuší rozdíl mezi trestním a občanským atd. A nejen tazatelé, i odpovědi jsou tu občas jen tak dohady, co si kdo myslí, ani se neobtěžují to ověřovat. Proto jsem napsal, co jsem napsal.
Připouštím, že jsem na nitroděložní tělíska pozapomněl, žiju v domění, že NdT jsou vhodné jen po "posledním" plánovaném dítěti a předpokládal jsem, že tazatelka ještě "splněno" nemá (další neoprávněný předpoklad).
To by byla dost drahá ,,antikoncepce,,! Kolem 500,-za jednu noc nechráněného potěšení? Navíc pro dlouhodobé užívání to rozhodně není,to by jste si jen ublížila! Nechte si napsat normální antikoncepci a za tu stejnou cenu ji máte skoro na 3 měsíce.GYnekolog vám ji napíše už od 15-ti let.
Schvaluji třeba v případě, že žena nebere antikoncepci a je znásilněna. To pak jaksi jinou možnost nemá. Jinak je lepší se jednorázové vysoké dávce hormonů vyhnout a zvolit jinou formu antikoncepce. HA, tělísko, kondom v kombinaci se spermicidem. To se pak nemusí Postinorem zachraňovat ani ten nečekaně prasklý kondom, protože spermicid to jistí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.