Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mastí se více vlasy při česání a úpravě?

Od: taconevi odpovědí: 6 změna:

Ahoj prosíím vás o radu.Když si třeba v úterý umyji vlasy a udělám si třeba culík přídu domů učešu se a rozpustím si je druhý den jsou mastné*plac**sok**zed**nevi*Prosím praďte!:(

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

klera*
hodnocení

3x

Nemyslím si to...možná to bude tím, že když jsou vlasy těsně nalepené k hlavě, tak se snadněji zamastí po větší ploše...Ale při česání to platí určitě...někdy je lepší moc je nerozčesávat, pak jde to, že jsou mastné, poznat líp. Jinak, já si myju vlasy každé ráno, protože vím, že bych je měla další den hrozný...i když je nosím skoro vždycky rozpuštěný;).

taconevi
25.11.15 18:55
hodnocení

Moc díky.:)

martinaa*
hodnocení

1x

Pěkný den, ano, při česání a úpravě se vlasy více mastí. Je to jednoduché - při česání si v podstatě roztíráte ochranný maz na povrchu hlavy po vlasech, a při úpravě se vlasů dotýkáte - jakékoli dotýkání přenáší na vlasy maz, nečistoty a pot z rukou, nehledě na vlasová tužidla, laky apod. Já myji vlasy po dvou dnech.

Zřejmě máte rychle se mastící vlasy. To je dnes běžné. Někomu pomůže vlasy odhlečit sestříháním, někomu kvalitní šampon. Nemáte lupy (mastné)?

taconevi
hodnocení

Ne, lupy nemám:)

slzicka*
hodnocení

0x

Já doporučuji po mytí opláchnout hlavu studenou vodou. Použij jiný šampon, třeba ti zrovna ten tvůj nevyhovuje. Na maštění jsou nejlepší ty levné kopřivové, ale jemné vlasy se po nich špatně upravují. Česat pouze vlasy, ne kůži na hlavě.

V zimě se hodně mastí i pod čepicí nebo kapucí:(

lucie*
hodnocení

0x

Tím jak se masíruje hlava kartáčem,tak se uvolňuje maz.Pokud se češeš jen hřebenem,tak to by se neměly mastit.Měla jsem afro copky(dvakrát)a hlava byla dva dny mastná,protože jak byly vlasy tak stažené,tak kořínky uvolňovaly více maz...takže copek drasticky neutahuj(pokud to děláš)a jak bylo řečeno,čepice jsou potvory a mastí vlasy.No a já, když si nechci denně vlasy mýt,tak si do dlaní nasypu trochu dětského pudru nebo tělového pudru a vetřu do vlasů jen k hlavěHned vypadají líp a jsou krásné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]