Nejste přihlášen/a.
Dnes přišel syn(17 let) domů s tím,že při hraní fotbalu se uhodil do hlavy a tváře.Začalo mu být nevolno a točila se mu hlava.Nezvracel a v bezvědomí nebyl.proto jsme navštívili pohotovost.Tam mu udělali rentgen hlavy a lékař nám sdělil že se jedná o slabý otřes mozku.Prý máme jet domů a syna mám v noci občas probudit a pak ho zase nechat spát.Kdyby se mi něco nezdálo,máme znova přijet na pohotovost.Prý to samé by s ním dělali v nemocnici.Nějak se mi to celé nezdá,sice to je otřes mozku i když slabý ale je.Měla jsem dojem že pokud je diagnoza otřes mozku,pacient leží v nemocnici na pozorování.Ne že bych syna chtěla za každou cenu v nemocnici,to určitě ne,ale v nemocnici jsou přeci lékaři a sestry kteří pacienty hlídají a popř.při zhoršení zasáhnou.Syn nyní spí,za hodinu ho půjdu vzbudit,tak jak radil lékař.Myslíte si že doktor postupoval správně?
Dobrý večer, myslím ,že postupoval správně. Taky jsem to zažila a postu stejný. Tak přeju aby to bylo v pořádku. Ale radši ho opravdu celou noc kontrolujte, alespoň budete klidnější.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.