Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otřes mozku - jednal lékař správně?

Od: felicitas01* odpovědí: 6 změna:

Dnes přišel syn(17 let) domů s tím,že při hraní fotbalu se uhodil do hlavy a tváře.Začalo mu být nevolno a točila se mu hlava.Nezvracel a v bezvědomí nebyl.proto jsme navštívili pohotovost.Tam mu udělali rentgen hlavy a lékař nám sdělil že se jedná o slabý otřes mozku.Prý máme jet domů a syna mám v noci občas probudit a pak ho zase nechat spát.Kdyby se mi něco nezdálo,máme znova přijet na pohotovost.Prý to samé by s ním dělali v nemocnici.Nějak se mi to celé nezdá,sice to je otřes mozku i když slabý ale je.Měla jsem dojem že pokud je diagnoza otřes mozku,pacient leží v nemocnici na pozorování.Ne že bych syna chtěla za každou cenu v nemocnici,to určitě ne,ale v nemocnici jsou přeci lékaři a sestry kteří pacienty hlídají a popř.při zhoršení zasáhnou.Syn nyní spí,za hodinu ho půjdu vzbudit,tak jak radil lékař.Myslíte si že doktor postupoval správně?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paja*
hodnocení

2x

Myslím si ,že postup byl správný,snad jen u malých dětí nebo při zvracení nechávají v nemocnici.Nebojte se všechno bude dobré,pokud byl na rengenu a nezvrací určitě se z toho vyspí.

felicitas01*
hodnocení

Děkuji moc,snad to bude dobré.

hodnocení

2x

Ano.

Pokud jste měla pocit, že ne, mohla jste trvat na hospitalizaci, pravděpodobně by vám bylo vyhověno. Slabý otřes mozku je přesně to, co je termínem dáno. Prostě se bacil trochu do hlavy a to se stává každý den mnoha lidem. Ale je jistější zůstat ve střehu...

felicitas01*
hodnocení

Taky děkuji za odpovědˇ,člověk ve střehu být opravdu musí ,to je pravda..

luciksedl*
hodnocení

2x

Dobrý večer, myslím ,že postupoval správně. Taky jsem to zažila a postu stejný. Tak přeju aby to bylo v pořádku.:) Ale radši ho opravdu celou noc kontrolujte, alespoň budete klidnější.

felicitas01*
hodnocení

Děkuji,ono když člověk čte ,vidí a slyší co vše múže být i z banálních věcí,opatrnosti není nikdy dost .

Všem ještě jednou děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]